מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    מיכל
    19/02/2013

שלום, בעבר ביצעתי טיפולי IVF עקב בעיית זרע ובמקביל נקלטתי להיריון ספונטני ראשון תקין ולידה רגילה. לאחר הלידה שהוסת חזרה היא התחילה להופיע במחזורים של 23-25 ימים ובהתחלה מלווה בהפרשות חומות,לפני שהדימום מתחיל (בעבר הדימום בוסת היה מתחיל באותו יום ללא הפרשות מקדימות). שאלתי היא האם המחזורים הקצרים עכשיו ישפיעו על הביוץ (אני שומרת נידה וכנראה שאני מפספת את הביוץ) או שזה ישפיע בעתיד על טיפולי IFV נוספים שאעשה בעתיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/02/2013

צריך לעשות מעקב אחרי הביוץ במחזור הטבעי ואפשר לסדר את העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת +

מיכל
    19/02/2013

במחזור טבעי כלומר בקודמים שהיו לי לפני הלידה 28-30 ימים הביוץ היה ביום 14-16, אני אצטרך התערבות של כדורים לסדר את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת + - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/02/2013

זאת נדע אחרי שנבצע ברור המחזור הטבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו