מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף דחוףעדנצ'ו 2820/02/2013
אני פה מטפסת על קירות מכאביי שיניים ממש כול הצד הימיני כול השיניים כואבות בבת אחת כאב חד מאוד עד כדיי כך שאני ממש בוכה ומתפתלת מכאבים..אני בהריון ממש בהתחלה כמו שאתם יודעים ואין אקמול לא עוזר לי בכלל לכחתי מלפני שעה וחצי וכלום הכאב רק מתגבר..נאלצתי לכחת נורופן כי לצערי רק הוא באמת תמיד היה מעביר לי תוך 20 דק' את הכאב..העם זה ממש מסוכן לעובר? זהו אין סיכוי שהוא ישרוד? אין אני לא יכולה זה כאב חד מאוד בכול השיניים לא שן אחת ממש כול החניכיים והשיניים כאביי טופת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/02/2013אין טעם לקחת כמויות גדולות של משככי כאבים, מציע שתגשי בדחיפות לרופא שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
עדנצ'ו 2820/02/2013למה אין טעם?הנורופן בהחלט עזר לי והנה אני כבר שעה וחצי ללא שום כאבים.. העם העובר נפגע מהנורופן? ורופא שיניים ידוע לי שאסור בתחילת ההריון (לעשות הרדמה מקומית אסור)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מהרופאים יכול לענות?
עדנצ'ו 2821/02/2013למה אין טעם במשכחי כאבים? והעם העובר נפגע מהנורופן? בנתיים לכחתי רק כדור אחד של נורופן אתמול ב 20 בערב ועד עכשו אין כאבים אבל אני מרגישה שהחניכיים מתחילות להיתעורר לאט לאט מהנורופן אני יכולה לכחת עוד כדור? יש לי בדיקת בטא שלישית היום שלשום היה 278 אז היום אמור להיות 556? ועם יהיה פחות אז העובר נפגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מישהו מהרופאים יכול לענות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013הפתרון הוא בפניה לרופא השיניים על מנת להסיר את הבעיה ,אין כל בעיה עם כל סוג של טיפול שיניים גם אם הוא מצריך הרדמה-תמיד קיימת השאלה מהו פתרון המחדל ,ולכן המלצתו של פרופ' משיח חשובה -הפתרון הוא רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)