לצערי הפלה..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לצערי הפלה..
    עדנצ'ו 28
    24/02/2013

לצערי הרב אני עוברת הפלה מהיום בבוקר דימום מאסיבי שכולל קרישי דם בגדלים שונים (סליחה על התיאור) מה גם שבתאריך 21/2 הבטא הייתה 649 והיום רק 1312 שזה אומר היה אמור להיות יותר מהכפלה וזה לא קרה..הייתי במיון נשים הטכנאית שעשתה אולט' רשמה ככה "יתכן שק הריון הדומה לקריש דם".. רציתי להודות לכם רופאים על התמיכה בכול הבנות כאן ושהייתם איתי ועזרתם לי הרבה עד היום.. שוב פעם תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לצערי הפלה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופאים היקרים יענו לך בפן המקצועי

שי
    24/02/2013

אבל אני רק רוצה לחזק אותך ולקוות איתך שעדיין יש סיכוי להריון שלך.
    הייתי מציעה לך גם ללכת לרופא המטפל שלך ולא רק לטכנאית. הטכנאיות מאד מקצועיות אבל הן אינן רופאות!!

בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר דעה? משהו?

עדנצ'ו 28
    25/02/2013

פשוט דילגו עליי וזהו..הדימום הפסיק מאתמול בצהריים אני ממשיכה לשים נרות תמיכה ככה נאמר לי לעשות ביחיה בה אני מטופלת ואמרו לי להגיע אליהם ביום רביעי לב.דם.. יש לציין שכרגע (אולי מהנרות) יש הפרשות ממש חומות על הפד (סליחה על התיאור) ועדיין יש כאביי בטן תחתונה ממש כמו מחזור..העם יש עוד סיכוי לדעתכם לאור הבטא שהיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר דעה? משהו? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/02/2013

נקווה שלמרות הכל עדיין יצא מכל העניין מתוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי הפלה.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/02/2013

תודה רבה על הכרת התודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו