מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינויים מטרידים מאז החזרת עובריםדנה24/02/2013
היי
עשיתי החזרת עוברים בתאריך 17.2 ומטופלת 3 פעמים ביום ב אוטרוגסטן 200. ומאז אני חווה תסמינים שנורא מדאיגים אותי:
1 תשישות קשה אשר מקשה עליי בכל שעות היום גם אם לא עבדתי כל כך קשה או אפילו לא עשיתי כלום.
2 אני לא מפוקסת ושוכחת המון דברים דבר שלא אופייני לי כלל למשל היום שכחתי את הארנק ושמתי לב רק באמצע היום אתמול פלאפון ועוד כל מיני דברים דומים ובדרך כלל אני טיפוס סופר מאורגן.
3 חוסר אנרגיה
4 רכבת הרים רגשית בצורה מוקצנת רגע אחד עצובה רגע שני מאושרת עצבנית ופתאום צוחקת משהו שלא חוויתי מעולם
5 הפרשות מהנרתיק בצורה גדולה שלעיתים אף מעירות אותי באמצע הלילה כי זו אותה התחושה כאילו אני במחזור ( למרות שיש קצת הפחתה ביומיים האחרונים)
התסמינים הללו נורא מדאיגים אותי האם יש צורך לפנות לרופא?
תודה מראש על תשומת הלב
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים מטרידים אחרי החזרת עוברים
דנה24/02/2013אשמח אם תוכלו לענות לי בבקשה כי אני מאוד מוטרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים מטרידים מאז החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח24/02/2013שאלותי:
האם זו השאיבה הראשונה?
כמה ביציות נשאבו?
אם היתה החזרה קודמת, האם היו תןפעות דומות?
אם היתה כבר שאיבה והחזרה ללא תופעות אלו, רצוי לפנות בהקדם לבדיקה ואפילו למיון גינקולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
דנה24/02/2013זו השאיבה השניה ונשאבו 5 ביציות מתוכן הופרו 3 ביציות והוחזרו כולן.
בפעם הקודמת סבלתי מכאבים אך הפעם אין כאבים כלל.
הפעם לתמיכה קיבלתי תרופות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2013מרבית התופעות שאת מתארת הינן פונקציה של הטיפול ההורמונלי התמיכתי,צודק פרופ' משיח שמעלה את השאלה אם מדובר בשאיבה הראשונה,ובעצם אם זו השאיבה השניינ מדוע לא הרגשת כך בשאיבה הראשונה,במידה ואכן אלו הם פני הדברים והם מתרחשים לראשונה אולי כדאי לעבור ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קבה לשניכם על ההתייחסות
דנה25/02/2013תודה מקרב לשניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)