כאב קדם וסת או תחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאב קדם וסת או תחילת הריון
    אינה
    26/02/2013

אני באיחור של יום, מחזור סדיר, יש לי כאבי מתיחות בבטן מיום הביוץ עד היום, כשבועיים. כיומיים יש לי גם כאבי גב חזקים שבדרך כלל אין לי לפני ווסת. השאלה שלי מה ההבדל בין כאב מחזור לבין כאב תחילת ההריון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב קדם וסת או תחילת הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/02/2013

אינה שלום לא הייתי ממליץ לבסס הבחנה על סמך תסמינים שונים ,אם הוסת לא תגיע במועדה חכי יומיים ובצעי בדיקת דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה דחופה!!!!

קוקי
    01/03/2014

שלום, אני בת בת 34 נשואה אחרי הריון חוץ רחמי לפני למעלה מחצי שנה. גם לאחר הניתוח והוצאת החצוצרה השמאלית (ההריון התיישב עליה) המשיך המחזור להיות סדיר של כל 29-30 משום מה החודש המחזור מאחר ב13 יום עשיתי 4 בדיקות ביתיות שלצערי היו שליליות ובדיקת דם עם תוצאה של פחות מ5 אני ממש בלחץ ולא מבינה למה המחזור מאחר לי כך הרבה זמן משהו שלא קרה לי מעולם ויחד עם זאת אני לא בהריון. בבקשה את עזרתכם הדחופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה דחופה!!!! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/03/2014

שיבושים במחזור יכולים להתרחש מסיבות שונות גם ללא הריון,לכן אין כל מקום לדאגה,הדברים יסתדרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו