כמה שאלות חשובות לפני התחלת סבב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות חשובות לפני התחלת סבב
    שרית
    28/02/2013

1. אם הל"ד הרגיל שלי הוא 90/50 ודוסטינקס (למניעת OHSS) מוריד עוד יותר את הל"ד, עד כדי נפילות פתאומיות בבית או ברחוב... איך הריון יכול להיקלט ככה? הנפילות יכולות לגרום לי להפלה, לא? ומעבר להפלה זה לא מסוכן תופעות כאלה?
    2. שאבו לי לול של 22 ביציות,עליתי 6 ק"ג ביומיים (נוזל בכמות בינונית), הבטן היתה נפוחה ורגישה, השחלות בגודל 11*12, אבל, הHTC תקין, שתיתי הרבה (2-3 ל') ולקחתי 1 דוסטינקס ביום. . הרופא אמר שזה לא נקרא גירוי יתר... אז מה עונה להגדרה "גירוי יתר"?
    3.האם זה ששכחו לומר לי לקחת מיקרופירין, השפיע על אי קליטת הריון? (אציין שהיה הריון (50), אך הוא לא התפתח והבטא התאפסה )
    4. אחרי שבועיים תמיכה של 3 אנדומטרין ו2 פרוגינובה בסבב מוקפאים, הגיוני שפרוג' יהיה 4? מה זה אומר על אפקטיביות התמיכה?

מראש, תודה על הסבלנות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות חשובות לפני התחלת סבב - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/02/2013

אין קשרבין לחץ דם וגירוי יתר שחלתי,ירידות בלחץ הדם אינן יכולות לדבש התפתחות הריון.
    בהחלט מדובר בגירוי יתר שחלתי בדרגה בינונית למזלך המצב לא הידרדר לדרגה חמורה או קריטית.
    מיקרופירין אינו גורם דומיננטי במשוואה הטיפולית של IVF

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו