עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    קרן
    28/02/2013

שלום רב. אני 10 יום אחרי הזרת 2 עוברים בעלי 5 ימים בגלל שזה pgd ועשיתי היום בצהריים בדיקה ביתית שיצאה שלילית.כמו כן אני לוקחת גל קרינון פעמיים ביום ומיום השאיבה היו יוצאים גושים עם דם אבל היום גם יש מעט דם בניגוב חוץ מהגושים של הגל. האם זה אומר שאני לא בהריון ואולי גם התמיכה לא הייתה מספיקה פשוט ביחידה שעשיתי את הטיפול אין רופא שאני יכולה לדבר איתו רק משאירים הודעה והאחיות חוזרות. אני פשוט כבר מיואשת אני בטוחה שאני לא בהריון וחושבת שאולי התמיכה לא הייתה מספיקה אולי היה עדיף גם זריקות. האם יש טעם לבצע את בדיקת הדם ביום ראשון ואולי פעם הבאה אני צריכה לבקש להעלות את התמיכה והאם כדאי בכלל להמשיך עם ivf+ pgd או לנסות שוב לבד ואז יש לי 50 אחוז סיכוי להפלה אני פשוט כבר עברתי הפסקת הריון בלידה שקטה בשבוע 34 ואני גם לא הייתי שוב רוצה להגיע למצב הזה. הבעיה הגנטית היא בציפ הגנטי עודף של כרומוזום 1 שנמצא גם אצל בעלי.סליחה על האורך של השאלות אני פשוט כבר בדכאון מהכל ולא יודעת מה לעשות.אם אפשר מענה על שאלותיי תודה רבה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/02/2013

קרן שלום,לא הייתי בשלב זה לסמוך על התסמינים ולקבוע אם את בהריון או לא ,ולחכות עד יום א.
    לדעתי לאור העובדה שגם את ובעלך נשאים של הפרעה כרומוזומלית האופציה של PGD נראית הישימה ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

קרן
    28/02/2013

תודה רבה על התשובה המהירה. העודף הכרומוזומלי נמצא רק אצל בעלי אבל עדיין סיכוי הישנות הוא 50 אצוז לכל. הריון. בכל מקרה אתה חושב שעדיף pgd ולא טבעי והאם לפי ניסיונך הpgd בכלל יכול להצליח אני בת 32. בלי בעיות פוגיות יש לי ילדה שלמזלי בריאה בת 3.5 וגם להריון שהופסק נכנסתי להריון הניסיון הראשון. המון תודה על ההתייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו