הזרעה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה ראשונה
    רינה
    28/02/2013

אני אחרי 7 הזרקות של גונל: 5 ימים ראשונים 75 , ואח"כ יומיים 112.5

היום תוצאות:
    ESTRADIOL (E-2) 1283 pmol/L
    PROGESTERONE <1.7

וזקיקים: 19, 12, 10, 8,

הרופאה אמרה להמשיך רק עוד פעם אחת גונל היום 112.5
    יום ראשון בצהריים הזרעה (כשהיא תהיה במרפאה), ואורביטל 36 שעות בדיוק לפני (בשישי בלילה)

באם ההמשך טיפול תקין?
    מיום חמישי בערב (גונל) עד שישי באמצע הלילה - יותר מ 24 שעות הפסקה בין הגונל לאורביטל?
    ומי אמר שאני לא אבייץ עד מחר ב 3 בלילה? כבר הבוקר היה לי זקיק 19

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה ראשונה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    28/02/2013

לדעתי הרופאה שלך צודקת. אין אפשרות לבצע השבחת זרע בשבת לכן יום ראשון הוא האלטרנטיבה. גם החישוב של זמן מתן האוביטרל לפני ההזרעה-נכון. הייתי רק מציע שמחר תקיימו יחסים רגילים כדי ל״תפוס״ את הביוץ במדה ויתרחש לפני יום ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות

רינה
    28/02/2013

תודה על התשובה פרופ' משיח

יש לי שאלה מעניינת...
    אם נניח מחר בצהריים אני אבייץ טבעי מהזקיק הגדול, ועדיין באמצע הלילה אני אזריק את האובטרל,
    מה יקרה לזקיקים שלא בייצו בצהריים?

האם יהיה עוד ביוץ לזקיקים האחרים?

כי אם לא, האם במצב הזה (שאני אבייץ מחר טבעי) בעצם החודש לא יהיה ממש שיפור בסטטיסטיקת הכניסה להריון? (כי רק זקיק אחד בייץ כמו במחזור טבעי בלי זריקות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי לוותר על ההזרה?

רינה
    28/02/2013

ואז לקחת אורביטל מחר בבוקר (לפני שיהיה ביוץ טבעי), ואז רק לקיים יחסים כמה ימים בלי הזרעה?

אם גם ככה לא נספיק להזרעה, כדאי להספיק לקחת אורביטל לפני הביוץ, ולפחות שהאורביטל לא יהיה סתם...?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו