מחזור או הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור או הריון
    קרן
    01/03/2013

שלום,

אני 11 יום אחרי החזרת שני עוברים, בני ארבעה ימים, עשיתי היום בדיקת שתן, אשר יצא שלילית כמו כן עשיתי אולטרה סאונד עובי הרירית היה 7 מ"מ, כאשר לפני השאיבה הרירית הייתה 10 מ"מ, כמו כן מאתמול דימומים שהתחזקו היום לכמעט מחזור.
    אני עם תמיכה שני קרינון ביום ואמורה לעשות ביום א' בדיקת דם, האם יש טעם לעשות את בדיקת הדם ולהמשיך עם התמיכה ואם אני במחזור כעת האם תזיק לי התמיכה?
    וממתי עליי לספור את היום הראשון של המחזור, הרי הקרינון משבש את תקינות המחזור.

אודה עבור תשובה מהירה
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור או הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור או הריון - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    01/03/2013

קרן
    לצערי אני מסכים שמדובר בקבלת המחזור. לדעתי אפשר להפסיק את התמיכה.
    מדוע את צריכה את היום המדויק של תחילת המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קרן
    01/03/2013

תודה רבה על תשובתך המהירה. אני רוצה לדעת מתי היום הראשון של המחזור כדי לספור לפעם הבאה.אני כנראה אפסיק עם התמיכה אבל זה שלקחתי עד עכשיו לא יזיק לי אם זה היה מחזור, והאם אתה חושב ששני קרינון ביום מספיק או שעלי לקבל זריקות בנוסף, אציין שמדובר ב pgd, המון תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו