מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום יש לי שאלה קטנה..עדנצ'ו2802/03/2013
כידוע ביום ראשון האחרון נפל לי ההריון את זה ראיתי לפי הדימום שהיה עם קרישים למשך שלוש שעות וירידה דרסטית בבטא שליום למחורת..לאחר מכן היו לי הפרשות בצבע חום-שחור כזה עד אתמול ככה זה המשיך רק הפרשות בניגוב ומאתמול בערב כאבי בטן של מחזור ודימום שהיום הפך לממש דימום חזק כמו וסת ביום השני עם גושים מוזרים לאללה (יש לציין שאף פעם לא עברתי הפלה אז אין לי מושג איך זה ניראה) הגושים הם כמו מעטפת כזאת שקופה (לא קרישי דם) העם זה הוא ההריון שעדיין נופל ומשתנה מיום ליום בחוזר של דימום או שזהו המחזור שכבר הגיע כול כך מהר? נ.ב מצטערת על התיאורים שרשמתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום יש לי שאלה קטנה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2013כנראה שמדובר בקרישי דם,כדאי לבצע בדיקת ביטה על מנת לודא שלא נשארה כל רקמה הריונית בעקבות ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך..עוד משהו
עדנצ'ו2803/03/2013הבטאות שלי היו כאלה מתחילת ההריון 135 אחרי יומיים 279 אחרי עוד יומיים 649 אחרי 3 ימים 1312 ויום למחורת 474 וביום רביעי האחרון כבר 111 ...העם זה בסדר שלא נתנו לי שום תרופה כמו ציטוטק ולא אמרו להגיע לאולט' ולא כלום אמרו רק בעוד 3 שבועות להגיע לב.דם לבטא שהיא התאפסה? ועוד שאלה אני לפי הבנתי הבנתי שההפלה כניראה בגלל הפרוגסטרון הנמוך שהיה לי ההריון התחיל עם פרוג' 12.11 והסתיים עם 25 אז השאלה שלי היא למה הרופאים ביחידה לא נתנו לי זריקות פרוגסטרון עם ראו שיש בעיה איתו? כלומר זה ניראה כאילו זה שאני מטופלת בציבורי אז לא מזיז להם שם כלום? יעני עם אני לא יגיד להם על זריקה הם לא יגיעו למסכנה הזו לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך..עוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2013הפלה יכולה להתרחש מסיבות רבות רק אחת מהן הוא חוסר ייחסי בפרוגסטרון,במצב זה אני נוהג לתת תוספת פרוגסטרון בבחינת מקסימום זה יעזור ולעולם זה לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי..תוד
עדנצ'ו2803/03/2013פשוט הכול היה בסדר עם הבטא היא הכפילה את עצמה יפה ושבוע שלם חייתי עם המחשבה שהנה יהיה עוד תינוק ואז ביום ראשון פשוט פיטעום כאבי גב תחתון ודימום משום מקום..לא עשיתי כלום שיוכל להזיק לא הרמתי כבד ולא כלום זה ממש כמו מכה נחת עליי בגלל זה אני מחפשת סיבות, כי אני רוצה להמשיך בטיפולים כאשר יעבור קצת זמן ורוצה לדעת להבא מה לעשות ומה לא או למה לשים לב יותר.. ועוד שאלה אחרונה להיום : אני בטיפולים האחרונים הייתה לי בעיה לאחר השאיבה בלחץ דם שצונח אחרי כול הרדמה כללית ושאני אומרת צונח זה בפעם אחרונה היה 44/26 משהו כזה אני הייתי במעקב בחדר התאוששות למשך שעתיים בטיפול האחרון ושמעתי את האחות אומרת שם " היא תמיד מגיעה עם בעיות לחץ דם כזה אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בהרדמה הבאה שלה" מה עליי לעשות? לוותר על החלום להביא עוד ילד? אני מטופלת בציבורי ולקבוע טור לדבר עם הרופא שמטפל לי בתיק זה לחכות לפחות 3-4 חודשים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את שאלתי..
עדנצ'ו2805/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה
עדנצ'ו2807/03/2013אפשר תשובה בבקשה לגביי מה שסיפרתי שצונח לי הלחץ דם אחרי כול הרדמה כללית? העם לדעתכם כדאי להמשיך בטיפולים או לאור העובדה הזאת עדיף להפסיק? זה מסכן אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)