פרוגרסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגרסטרון
    לילוש
    03/03/2013

פרוגרסטרון 13 שבוע לאחר החזרה יכול להעיד שלא נקלט הריון?זה ,ivf עם מיקרו ועם הנצה. נתבקשתי להוסיף עוד נר אנדומטרין...חייב להיות קשר בין פרגרסטרון להריון..פליז עזרתכם ..אני יודעת שאתם נוטים לא לענות תשובות שיכולות להפיח תקוות שווא או לחילןפין תשובות פסימיות אבל אני ממש חסרת אונים נוכח חוסר הוודאות...תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגרסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי קצת אופטימיות..

עדנצ'ו28
    03/03/2013

היי אני התחלתי את ההריון שלי מפרוגסטרון 12.11 ונתבקשתי להוסיף עוד נר אנדומטרין (לא שזה עזר לי וההריון נפל אחרי שבוע אך זה לא בהכרך בגלל הפרוגסטרון הנמוך כך נאמר לי כאן מהרופאים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קצת אופטימיות.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/03/2013

כמו בתשובות קודמות בהן הימלצתי לא להתייחס לתסמינים,ולתת משקל קטן לתגובות ההורמונליות כמדד פרוגנוסטי אמין לניבוי הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו