כאבי בטן חזקים בעקבות הורמונים.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים בעקבות הורמונים.
    אני
    03/03/2013

שלום רב,
    שבוע שעבר ביום רביעי+חמישי עשו לי הזרעה כפולה לאחר לקיחת הורמונים (גונל F בכמות של 75 מיום שני עד שני ובנוסף דקפפטיל).כאשר אני לוקחת הורמונים אני סובלת לרוב מכאבי בטן רבים ובנוסף לקראת הביוץ אף משלשולים. לצערי כאבי הבטן לא עברו ןלא נכלשו לי לאחר ההזרעות, אלא להפך, יש לי רק כאבי בטן חזקים יותר ובנוסף אתמול אפילו הקאתי.
    שאלתי: האם זה נורמלי? האם המצב תקין? לא מצליחה להשיג את הרופא שלי. האם עליי לגשת למיון או משהו לבדיקה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים בעקבות הורמונים. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/03/2013

המלצתי שתגשי לביקורת חדר מיון ,יתכן ומדובר בגירוי יתר שחלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    04/03/2013

תודה
    האם זה מסוכן? זה דחוף או ניתן להמתין לבוקר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/03/2013

ההמלצה היא להיבדק בהקדם אם אין הקלה בכאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר הבדיקה היום

אני
    05/03/2013

תודה על ההמלצה.
    היום הייתי בבדיקות. באולטראסונד ראו 2 ציסטות, קצת נוזל אבל לא משהו חריג ולא נראה שזה גירוי יתר. מדוע יש לי תופעות אלו? ומדוע אני כל כך סובלת מכאבי בטן?
    מה עושים נגד זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר הבדיקה היום - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/03/2013

התפתחות של ציסטה שחלתית בעקבות הטיפול הינה תופעה שכיחה,שלעיתים מלווה בכאבים,יאם קיימת החמרה בסימפטומים יש להיבדק ולשלול סיבוכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו