מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופסור משיחמורין05/03/2013
בוקר טוב פרופסור משיח.
קצת רקע- אני בת 28 ובעלי בן 28. בעלי עם בעיית זרע-עבר ניתוח מיקרו טסה ומצאו זרעים ברוך השם.
IVF ראשון -נשאבו 6 ביציות, 5 הופרו , הוחזרו 2 ו-2 הוקפאו-הריון כימי-נפל לבד בשבוע 7
מוקפאים-שלילי
IVF שני- נשאבו 15 ביציות-הזרע עבר מיון, הופרו רק 3 ביציות, הוחזרו 3 עוברים-שלילי.
נשארה לנו מבחנה אחת עם זרע.
אני מאוד סומכת על הרופא שלי אבל אני מפחדת שאולי אני לא בודקת את הכל.
האם אתה ממליץ על ללכת לחוות דעת שניה? אני מגיבה טוב לטיפולים אבל עדיין לא זכינו להריון המיוחל. מה המלצתך?
תודה,
מורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור משיח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2013למרות שהשאלה מופנית לפרופ' משיח ,אביע את דעתי.
לטעמי את מטופלת היטב במיוחד שכבר בטיפול הראשון הרית-הריון שנסתיים בהפלה כימית,דבר המבטא פרוגנוזה טובה לגבי העתיד.
למרות האמור הייתי ממליץ בנסיון ה-IVF הנוסף לבצע לפני הטיפול היסטרוסקופיה על מנת לשלול כל גורם העלול להפריע להשתרשות,ובנוסף להעדיף את הפרוטוקול בטיפול הראשון שהניב יותר עוברים שחלקם הוקפאו ,ואפילו הושג הריון כימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מורין05/03/2013תודה רבה לך על התשובה המפורטת ,
אני אעלה את הנושא בפני הרופא שלי.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי - שאלה
אני05/03/2013שלום לכם,
רציתי לדעת בבקשה מהי הפלה כימית / מהו הריון כימי ?
במה הוא שונה מהריון רגיל שנופל נניח בשבוע 7 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור משיח - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/03/2013פרופ' אשכנזי ענה, אולם היות שפנית אלי ברצוני להוסיף דעתי:
היות ומדובר בבעית זרע חמורה כולל הצורף במיקרוטזה, יש צוקרך למקסם את הטיפול. אי לכך אני מציע לבצע גם היסטרוסקופיה וגם פיפל וכן לחשוב על שינוי של הפרוטוקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
מורין05/03/2013תודה על התשובה המהירה. אני אבקש לעשות את הבדיקות האלו.
המון תודה. עבודתכם כאן מבורכת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)