דימום בין וסתי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום בין וסתי
    אור
    05/03/2013

שלום רב ,

בת 30 בטיפולי IVF+PGD .
    בשלושה הסבבים האחרונים אני סובלת מדימום בין וסתי (לאחר הטיפול אני מקבלת וסת ואחרי כ-14-15 יום מתחיל שוב דימום והדימום נמשך עד הוסת עצמה ) .
    גם בעבר לפני הטיפולים כאשר ניסיתי להיכנס להריון ספונטני הייתי סובלת מדימומים בין וסתיים . בזמנו נאמר לי שכנראה שחסר לי פרוגסטרון אבל אם אני מתחילה לדמם לפני הביוץ (הייתי במעקב ביוץ אז אני יודעת בדיוק מתי הביוץ) לא ברור לי מה הקשר לפרוגסטרון .
    עשיתי היסטרוסקופיה וצילום רחם לפני כשנה וחצי ושניהם יצאו תקינים .
    עדיין משהו מרגיש לי לא בסדר , משהו בטוח מתפספס פה , לא נראה לי שזה הגיוני שאני אדממם כל הזמן ככה סתם בלי סיבה .
    אני כבר ממש מיואשת ...
    אשמח לכל עצה .

בתודה מראש ,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בין וסתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בין וסתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/03/2013

טל במידה וכל הבדיקות אכן יצאו תקינות ולאור העובדה שהדמם מתרחש לפני הביוץ יתכן שהדמם הוא מצואר הרחם הרגיש לשינויים המתחוללים לקראת הביוץ ולא מהרחם ולכן אין לא משמעות ולכן גם הרית בעבר למרות הדמם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הריתי ! וזאת כל הבעיה

אור
    05/03/2013

ניסיתי להיכנס להריון ספונטני במשך שנה ולא הצלחתי
    לכן עברנו ל-IVF .
    האם יש טעם לחזור על צילום רחם ו/או היסטרוסקופיה ? האם יש צורך בבדיקות אחרות ?
    איך יודעים מה מקור הדימום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הריתי ! וזאת כל הבעיה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/03/2013

בצעי ביקורת של צואר הרחם,כמו כן בעת דימום פני לרופא שיצפה ויאבחן את מקור הדמם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו