מחזור חדש בתקווה להגיע לשאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור חדש בתקווה להגיע לשאיבה
    ספיר
    05/03/2013

לאחר שבמחזור הקודם הטיפול הופסק בגלל ביוץ מוקדם ( FSH 18.7)
    תוצאות מחזור חדש - ( FSH 15 ) - יום ראשון למחזור
    E2 - פחות מ100 , PROG 1.82 , LH-2.5
    האם הייתם ממליצים לנסות ? ( קיבלתי אישור לטיפול אחד ויחיד מקופ"ח) או להמתין לחודש הבא....
    אני חושבת כן לנסות ולקחת את הסיכון ....
    האם יש אפשרות לעצור בכל מקרה את הביוץ המוקדם ? אם ביום הראשון ה פרוג כבר 1.82 האם זה מראה שאין כבר טעם ?
    נאמר לי שאם מתחילים אז מחר - יום שני למחזור מתחילים להזריק ....
    אני בת41 + עוד כ4 חודשים כבר 42 ...( יש לידה אחת לפני 6.5 שנים - היריון ספונטני)
    תודה רבה לכם ....אני קוראת את כל מה שאתם כותבים לכולן - אין כמוכם ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חדש בתקווה להגיע לשאיבה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    06/03/2013

ספיר
    לא פרטת איזה טיפול את מקבלת, האם השריית ביוץ בלבד או IVF?
    בכל מקרה התוצאות של E2 ן-LH ו-P נמוכים בוסת, זה בדיוק המצב הנכון להתחלת הטיפול בזריקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפר' משיח

ספיר
    06/03/2013

קודם כל תודה :-) - הטיפול שקיבלתי קודם דקקפטיל חצי מזרק , גונאל F 300 ו2 אמפולות מנופור לאחר שבוע קיבלתי ביוץ מוקדם....ולאחר עשרה ימים הטיפול הופסק... ( אז היה FSH 18.7 ופרוג אחרי שבוע ימים 5.77 ועלה ...)
    האם יש דרך לעצור ביוץ בכל מקרה ? האם מזרק שלם של דקקפטיל הפעם יעצור ביוץ מוקדם ? תודה .....אני פשוט מפחדת שהפרוג' כבר ביום הראשון 1.82 ...זה אומר שמהר מאד הוא יעלה ויהיה ביוץ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

ספיר
    07/03/2013

התחלתי אתמול 375 גונאל 2 אמפולות מנופור ובמקום דקקפטיל כנראה יהיה צטטרייד .....האם זה יצליח לעצור ביוץ?.....ובמידה ונותנים צטטרייד ....תוך כמה זמן אמור להגיע ביוץ? ( תודה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו