עשיתי שאיבה ולא היו ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עשיתי שאיבה ולא היו ביציות
    הילה
    06/03/2013

שלום לכם רופאים יקרים אני הילה בת 25 וחצי עברתי 3 הפריות ולצערי לא ניקלתתי .הבעיה היא אצל בעלי הזרע חלש ולפני חצי שנה בערך הוא עבר ניתוח של הורקוצלע הזרע יתחזק קצת . התחלתי טיפול לפני שבועיים בערך הזרקתי מנופור בלי מעקב והיה לי בהתחלה 6 בייציות 3 בכל שחלה אחרי זה באולרסאונד השני נימצאו רק 2 בייציות בצד ימין .ביום שלישי עשו לי שאיבה בלי הרדמה ולא נימצאו בייציות דיממתי נורא .פרופסור עמי עמית בבית חולים איכילוב עשה לי את השאיבה .לקחתי את זה מאוד קשה אני לא יודעת למה התרופה לא יצרה לי בייציות
    השאלה שלי מתיי אני יכולה לעשות עוד טיפול ?
    ולמה לא הייה לי בייציות אני בת 25 וחצי .?

בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה להרים ידיים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי שאיבה ולא היו ביציות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/03/2013

הילה שלום,את מצוייה בידיים מצויינות ואני משוכנע שיוסקו המסקנות מהטיפול הנוכחי ותקבלי טיפול הולם שיפיק ביציות לא להתייאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

קרן
    07/03/2013

הילה שלום, גם אני טופלתי באיכלוב (בין השאר גם אצל פרופסור עמית), היום תודה לאל אני בהריון מתקדם בזכותם. בטיפולים הראשונים גם אצלי לא הצליחו לשאוב ביציות, הזקיקים היו ריקים ואז החליטו לשנות את הפרויפיל כי לדעתם האוביטרל לא נספג בגוף ואכן הטיפול הבא כלל גונל+צטרוטייד+לובריס ובסוף לביוץ פרגניל (ללא אוביטרל בכלל) וכבר בטיפול זה שאבו כ 11 ביציות !!! אני בהחלט מבינה את התסכול והלחץ שלך, אבל אני די בטוחה ששינוי בפרופיל יביא לתוצאות טובות. ואין ספק שצריך לעשות מעקב כל יומיים-שלושה כדי לא לפספס את מועד השאיבה (מה שיכול להיות קרה לך הפעם). בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן היקרה

הילה
    08/03/2013

תודה רבה והרבה מזל טוב מאמי
    תודה על התמיכה והעידוד ממש מחמם את הלב שיש אנשים שמחזקים אותך .
    אם אני יגיד לרופא שיביא לי את הטיפול הזה הוא יביא לי ?
    נ.ב אני ירדתי במישקל 60 קילו .כשהייתי שמנה היה לי יותר ביצייות אני לא יודעת למה אני לא מגיבה להורמונים האלה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

הילה בכר
    12/09/2013

שלום לכם רופאים יקרים .

שמי הילה אני אחרי החזרת עוברים החזירו לי שלושה עוברים אחד התפתח ל7 השני ל5 והשלישי ל4 אחרי 48 שעות בערך האם זה בסדר ?והאם אני צריכה לנוח בשביל שיהיה קליטה להריון או לחזור לשיגרה שלי ואין שום קשר בזה שאני נחה ?
    אני יכולה לקיים יחסים רגילים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/09/2013

חיזרי לשגרה ונקווה שהטיפול יעלה יפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי שאיבה ולא היו ביציות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/09/2013

מה זה נקרא בלי מעקב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו