אם לא קיבלתי עדיין ווסת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אם לא קיבלתי עדיין ווסת
    לילוש
    07/03/2013

היי ביצעתי החזרה של עובר שמדורג 3 ב 24.2. ביום ההחזרה העובר התחלק בבוקר לחמישה תאים ובצהריים שביצעתי את ההחזרה הוא כבר התחלק ל שישה תאים. מישהו פעם אמר לי שעל פי חלוקת התאים ניתן לדעת אם זה עובר נקבי או זכרי. חלוקה אי זוגית זו בדכ נקבה וחלוקה זוגית זה זכר..במקרה הזה אז איך יודעים? היום ניתן כבר לבצע בדיקה ביתית?לא קיבלתי ברוך השם עדיין מחזור ומקווה שגם לא אקבל..אבל אם לא נקלטתי חס וחלילה מתי אני צפויה לקבל אם המחזור האחרון שלי היה ב 4.2 ואם לא קיבלתי עד כה זה מעיד על בשורות טובות?? סליחה על אורך השאלה ותודה לכל העוסקים במלאכה הקדושה שבעידודינו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם לא קיבלתי עדיין ווסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברשותכם מקפיצה לא נעניתי עדיין

לילוש
    07/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא קיבלתי עדיין ווסת - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    07/03/2013

לילוש
    אין כל קשר בין מהירות החלוקה ומינו של העובר.
    לאחר טיפול IVF ואם אינך בהריון, הוסת מופיעה 13-14 יום לאחר ההחזרה הוסת עשויה להתעכב אם ממשיכים את טיפול התמיכה ולכן יש לבהפסיקו ען קבלת תשובת מעבדה לבטא-שלילית (אני מדגיש-מעבדה ולא בדיקה ביתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו