שאלה חשובה.אשמח לתשובה במהרה.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה.אשמח לתשובה במהרה.
    אני
    10/03/2013

שלום,
    יש לך שאלה בסיסית והבנתית. האם זה נכון שיוכלים לדעת תמיד מתי היה הביוץ אבל זאת רק בדיאבד לפי היום שקיבלנו את המחזור, לוקחים 14 יום קודם וזה היום שאמור היה להיות הביוץ?
    אני שואלת זאת מכוון שלא ברור לי מה קורה עם הגוף שלי. ביום שבת לפני שלושה שבועות קיבלתי מחזור וגם היום כלומר המזור שלי החודש הוא 22 יום, שזה דיי מטורף. תמיד המחזור שלי היה דיי סדיר ודיי מדוייק, בין 26-28 ימים. החודש הכל התחרפן. אתאר מה עבר עליי ואשמח לדעת האם זה נורמלי? או מה קורה לגוף שלי ומדוע?
    כמו שאמרתי לפני 22 יום קיבלתי מחזור (16.2-יום שבת). החל מהיום השלישי של המחזור, כלומר החל מיום שני בערב (18.2) התחלתי לקחת הורמונים-גונל F ברמת של 75. ובנוסף זריקת דקפפטיל . שבוע לאחר מכן כלומר ביום ה-9 למחזור (24.2 - יום א בשבוע) עשו לי מעקב ביוץ והתוצאות היו: E2=1447, פרוגרסטרום נמוך מ-1.7 ומעקב זקיקים ימין-11,12 שמאל-14, 15X2. ביום שלישי בשבוע, כלומר יום 11 למחזור (26.2) התוצאות היו: E2=2217 והפרוגרסטרון עדיין נמוך מ-1.7 והזקיקים: ימין-11,12 ושמאל-10,19, 20X2. הרופא אמר לקחת אובטרל בערב ויום רביעי וחמישי הזרעה. הכל נשמע טוב וסביר, אך משום מה המחזור שלי הגיע כבר היום ביום ה-22 כלומר הקדים בכמה ימים. אם מחשבים את הביוץ לפי 14 ימים לפני יום קבלת המחזור בדיאבד, משמע שהביוץ שלי היה כבר ביום ראשון לפני שבועיים, דבר שלא הגיוני לפי בדיקות הדם והזקיקים. אז מה קורה פה? מישהו יכול להסביר לי? הגוף שלי השתגע או מה? מה זה אומר עבורי? אשמח לתשובות והבהרות. אני ממש מתחרפנת בנסיון להבין מה קורה אצלי ומה לא בסדר.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למ לא עונים לי?

אני
    10/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה למה אף אחד לא עונה?עזרה...

אני
    11/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה.אשמח לתשובה במהרה. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/03/2013

הופעת המחזור אמורה להתרחש כ12-14 יום מהזרקת האוביטרל ,במידה והתרחש דמם לפני הצפוי יכולות להיות לכך סיבות משנה ,כמו אי ספיקה של הגופיף הצהוב,דמם השתרשות ,הפרעה הורמונלית משנית,הפלה מוקדמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך לתשובתך.

אני
    11/03/2013

אז במקרה שלי זה אמרו להיות: סיבות משנה ,כמו אי ספיקה של הגופיף הצהוב,דמם השתרשות ,הפרעה הורמונלית משנית,הפלה מוקדמת. מה הכוונה להפרעה הורמונלית משנית? האם היה כדאי שיתנו לי אובטרל או משהו אחר לאחר ההזרעה לשם תמיכה? יש המלצות להבא?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך לתשובתך. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/03/2013

הפרעה הורמונלית משנית קשדורה בבלוטות הורמונליות אחרות חוץ מהשחלה(רמות פרולקטין גבוהות,הפרעות בבלוטת התריס,הפרעות בתפקוד בלוטת יותרת הכליות וכו..,באשר לזריקת אוביטרל נוספת הייתי משאיר את השיקול בידי הרופא המטפל שלך הבקיא בכל רזי הטיפול שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו