האם אני חייבת IVF?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם אני חייבת IVF?
    קרן
    11/03/2013

שלום,
    אני גרה בניו יורק ולאחר פרופיל הורמונלי נאמר לי שאני על הגבול של תרומת ביצית ויתכן מאוד שלא אוכל להשתמש בביציות שלי... הFSH שלי הינו 13.8. בת 35 עם עבר של CIN ופיברואדנומה, שניהם נותחו ונפתרו...
    פה הם לא מנסים עם הביציות של המטופלת כשזה מגיע ל14. אני מניחה שיש קשר לעובדה שכל סבב עולה 25,000$...
    מה אני עושה? לא יודעת מאיפה להתחיל... אין לי אפשרות לשלם את הטיפולים והם הסבירו שכל חודש הוא קריטי לפי התוצאות שלי.... האם אתם מכירים פתרון? או מרפאה בניו יורק במחירים סבירים שכן תסכים לנסות עם הבציות שלי?
    תודה מראש!
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני חייבת IVF?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני חייבת IVF? - תגובה

פרופ' שחר קול
    11/03/2013

רצוי לקבל מידע נוסף לגבי הרזרבה השחלתית, בעיקר מדידת AFC - מספר הזקיקים בשחלות, וכן AMH בדם.
    בישראל יבצעו טיפול גם אם FSH מעל 14.
    איני מכיר את כל המחירים בכל מרכזי ה - IVF באזור ניו-יורק, אך אין לי ספק כי בישראל העלות קטנה משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

קרן
    11/03/2013

תודה רבה על המענה!
    תוכל בבקשה להסביר לי מה המשמעות של טיפולים בארץ? האם אצטרך להעתיק את מגוריי ארצה עקב הטיפולים או שאפשר להגיע רק לטיפול ליומיים שלושה ולחזור לפה? אני לא יכולה להרשות לעצמי לאבד את העבודה (מורכב), חייבת להשאיר פה את מרכז החיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני חייבת IVF? - תגובה - תגובה

פרופ' שחר קול
    11/03/2013

נדרשת שהות של כ - 3 שבועות למהלך טיפול מלא.
    אפשר להתחיל בחו"ל ולסיים בארץ, אם יש גישה לבדיקות דם, אולטרסאונד ותרופות פריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני חייבת IVF?

קרן
    12/03/2013

שוב תודה! אני מגיעה בסופ"ש ארצה לשבועיים. אני מעוניינת לבוא להתייעצות לפני שאני יכולה להחליט אייך אני הופכת את חיי לכיוון השני... ולכן מעוניינת לבוא עם כל מה שנדרש לפני ההתייעצות. לפי תשובה קודמת אני צריכה מדידת AFC - מספר הזקיקים בשחלות, ו- AMH בדם. האם יש משהו נוסף שאני צריכה לבצע לפני שאני מגיעה להתייעצות?

תודה תודה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' שחר קול
    12/03/2013

בדיקת זרע, אם יש בן זוג.
    פרוט בדיקות נוספות אם בוצעו, צילום רחם וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת זרע - תגובה

פרופ' שחר קול
    19/03/2013

לפי בדיקת הזרע יש ריבוי צורות פתולוגיות.
    סביר כי במהלך הטיפול ישתמשו במיקרומניפולציה להשגת הפריות (ICSI).
    בדיקת האולטרסאונד מזהה זקיקים, לא ביציות.
    צפוי כי יהיה ניתן להשיג סביב 4 ביציות בשאיבה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו