קרינון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרינון
    שי
    12/03/2013

אני בשבוע 7+4 להריון עדיין נוטלת קרינון לתמיכה. למעשה מיום השאיבה כלומר חודש וחצי. הבעיה היא שצוואר הרחם שלי סתום לחלוטיין מלא עד אפס מקום בשאריות שלא נספגו של קרינון. האם הדבר מסוכן לעובר? כיצד מוציאים זאת, זה מקשה עליי להכניס מוליכים חדשים כי הכל סתום. אני מתקלחת פעמיים ביום וגם שאני מכוונת לשם זרם מים קרים זה לא יוצא. אני מפחדת שאני מסכנת את העובר.

סליחה על התיאורים.
    אשמח ואודה לעזרתכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/03/2013

לטעמי את יכולה להפסיק את הטיפול ההורמונלי (קרינון)אינו נחוץ יותר ,אין שום סיכוי שנגרם נזק לעובר,ההפרשות הנובעות מהחומר יתמוססו בהדרגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה-

שי
    12/03/2013

אהיה אצל הרופא המומחה בעוד יומיים, אני לוקחת בנוסף לקרינון גם זריקות ריטארד. האם הזריקה אמורה להספיק? אני מפחדת כל כך להפסיק את התמיכה. בפעם הקודמת שנקלטתי מהזרעה עברתי הפלה בשבוע 7 בגלל חוסר דופק ועכשיו זה ivf אז הייתי בטוחה שממשיכים עם התמיכה עוד הרבה שבועות.

אפשר להתעניין ולשאול מתי אתה ממליץ למטופלותייך בד"כ להפסיק עם התמיכה?

פרופ' אשכנזי תודה תודה תודה תודה תודה!!! אתה ממש איש יקר מפז!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה- - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/03/2013

שלום ,זריקת הפרוגסטרון ריטרד בהחלט עשויה להספיק בשלב ההריון שאת מצוייה ,אני מפסיק בד"כ כשהאישה אינה מדממת בלב זה את הטיפול התמיכתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו