דימום בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום בתחילת הריון
    maya
    13/03/2013

לצוות הרופאים שלום
    יש לי שאלה לגבי דימום בתחילת הריון,
    שאיבה הייתה ב 18/2 והחזרת שני עוברים ב 21/2. ב 5/3 בדיקת הריון ראשונה בטא 20 ואחרי יומיים כלומר ב 7/3 בטא 70 ואחרי שלושה ימים בטא 485.
    לפני הבטא הראשונה היו הפרשות חומות, ודימום קל (שהיה אחרי קיום יחסים). ההפרשות החומות המשיכו ו7/3 בערב התחיל דימום חזק שהיה במשך יומיים עם כאב בטן מאוד קל. אחר כך הדימום הפסיק וחזרו ההפרשות החומות באותו יום הבטא יצאה 485.
    לפני 4 שעותה שוב התחיל דימום, אבל הפעם חזק יותר עם כאב בבטן תחתונה מצד שמאל. (לא כמו כאב מחזור אלא כאילו משהו נתפס לי בבטן).
    רציתי לדעת למה יש דימום והפרשות כל הזמן, והבטא עולה??
    מה אני צריכה לעשות עכשיו? האם צריך לפנות למיון נשים עכשיו או לעשות בדיקת בטא שוב בבוקר?

תודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בתחילת הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/03/2013

מאיה שלום,ללא ספק סיבת הדמם קשורה בהריון,בשלב זה ניתן לזהות אם קיים שק הריון כדאי לבצע בדיקת אולטרסאונד,ובמידה והנתונים חיוביים יש לשקול את הגברת התמיכה ההורמונלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו