נעלמה לי השאלה..שואלת שוב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נעלמה לי השאלה..שואלת שוב
    עדנצ'ו28
    14/03/2013

אני לאחר 5 טיפולי ivf תוך שנה וחצי ממש כול חודשיים הייתי מתחילה מחדש זריקות של פרוטוקול ארוך (בחיים לא היו לנו מוקפאים תמיד הכול מהתחלה) בטיפול ה 5 שלי האחרון כידוע נקלטתי להיריון שהכפיל את עצמו יפה מאוד במשך שבוע ואז פיטעום כאבי גב תחתון ודימום חזק (הפלה לפי הבטא שירדה) כרגע אני במלחמה עם עצמי העם להמשיך לעוד טיפול כי יש בעיה קטנה : בכול פעם שמבצעים בי הרדמה כללית אני מתעוררת עם לחץ דם מאוד נמוך ושוהה בחדר התאוששות יותר מכול הבנות שבאות כבר אחריי..בפעם האחרונה הלחץ דם ממש צנח ככה נאמר לי בחדר התאוששות ושהיתי שם שעתיים (אני הייתי הראשונה בטור לשאיבה ואחרי היו 5 בנות וכמה מהן ניכנסו והשתחררו ואני עוד הייתי בחדר התאוששות עד שהתייצב הלחץ דם).. לאור העובדה הזאת העם כדאי לי להמשיך לטיפול הבא או שזה מסכן אותי? יש לציין שיש לי כבר ילדה בת 3 וחצי בבית ואינני רוצה שיקרה לי משהו והיא תשאר בלעדיי חלילה..אז מה תמליצו לי? אני מטופלת בציבורי ולקבוע טור לרופא שמטפל לי בתיק זה לא הגיוני לחכות 3 חודשים לטור..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלמה לי השאלה..שואלת שוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלמה לי השאלה..שואלת שוב - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/03/2013

בכל מקרה כדאי להיוועץ ברופא המטפל המצוי עם כל הנתונים הרפואיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו