רירית הרחם וויטמין e

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית הרחם וויטמין e
    מישהי
    14/03/2013

לרופאים שלום רב,
    אני יודעת שהדעות בנושא חלוקות לגבי התועלת, אבל מאחר שקראתי (גם אצלכם בפורום) על שימוש בויטמין E לעיבוי רירית הרחם, רציתי לנסות זאת. רירית הרחם שלי מגיעה בקושי ל-6 מ"מ בביוץ, בלי שום פגיעה מתהליך כירורגי אלא כי ככה היא באופן טבעי. מתן אסטרוגנים לא עוזר (האסטרוגן שלי גבוה בטיפולי פוריות ועדיין זאת הרירית). אמנם הריתי כבר כך, אבל נראה לי ולרופאה שזה מקטין את הסיכויים, וכרגע אני מתקשה להיקלט בטיפול לילד שני.
    שאלותיי:
    1. איך נוטלים את הוויטמין e? באיזה מינון, ומתי במחזור הטיפול? או שלהתחיל כמה שיותר מוקדם ופשוט ליטול ברצף?
    2. האם יכולות להיות לווטימין תופעות לוואי מבחינת הטיפול? האם חובה לעדכן את הרופא המטפל שאני נוטלת אותו?
    3. ומה המחקרים העדכניים לגבי תועלת בוויאגרה? האם שווה לנסות את זה? הרופא שלי הציע את זה, אבל מדובר בתרופה די יקרה ואני מבינה שהניסיון מוגבל. מצד שני, אם יש סיכוי סביר שזה יעזור, הכסף לא תהיה הבעיה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית הרחם וויטמין e

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית הרחם וויטמין e - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/03/2013

קרן ,המינון של ויטמין E בכדורים הינו200 מ"ג וניתן לקחת שני כדורים ליום ,ניתן להתחיל במועד המחזור,או לפניו ,והוא חסר תופעות לואי ואינו משפיע על ההליך ההורמונלי,ניתן גם לקחת ויאגרה עד למועד קבלת זריקת האוביטרל המשפרת במידה רבה את זרימת הדם לאברי המין בכלל ולרירית הרחם בפרט וכתוצאה מכך עשוי להיווצר ערך וסף בעיבוי רירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו