מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צירים מוקדמים, היתכן??להיות אמא16/03/2013
ערב טוב ושבת שלום,
אני נמצאת בשבוע ארבע ועשרה וארבע ימים , הריון שלישי אחרי 2 הפלות , מדובר בivf,צמשבוע 10 תחושות חזקות של התכווצויות בצידי הבטן וכאבים חזקים בגב התחתון, הלכתי לרופא מספר פעמים ורק לפי בדיקת אולטרסאונד קבע שהכל תקין, לפני כשבוע בשבוע 13+ נסעתי למיון כיבאמת מדובר בכאבים שאפילו מעירים משינה וגם שם במיון בוצע בדיקת אולטרסאונד חיצונית וזה הכל, השאלה שלי האם ככה אני אמורה להרגיש בכל ההריון? האם זה תקין? חברה שלי אמרה שאולי מדובר בצירים מוקדמים, היתכן? איך מאבחנים זאת?
ההריון הזה מאוד חשוב לי ויקר לי ואני כבר שבועיים לא עובדת מחשש לעובר ומקשיים של תפקוד בעקבות הכאבים, אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים מוקדמים, היתכן?? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/03/2013זה לק צירים מוקדמים.
יש סיבות רבות לכאבי בטן והרופא שבדק אותך היה יכול לשער.
זה יכול להיות משינויים שעוברים המעיים בהריון או דלקת בשתן וכו.
זה לא קשור לרחםו.
מה שאני מציע שהרופא שעושה לך מעקב יתרשם מהכאבים ואופים ויסביר לך מה הוא חושב כי ללא בדיקה קשה בדיוק לומר לך בברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
להיות אמא16/03/2013אז ככה עשיתי בדיקות אפשריות של תרבית שתן ובדיקה כללית אצל רופאת משפחה לפי דבריה הכל תקין,
מה שאני מרגישה זה כאבים בצידי הבטן התחתונה מעין התכווצויות ,
מבחינה של יציאות הכל נורמאלי ותקין ,
השאלה איזה בדיקות אני צריכה לעבור ? אחרי מה שעברתי כדי לבשיג את ההריון הזה אני מנסהפחות להתלונן אבל עדין אני רוצה להעביר את ההריון הזה בטוב ובכיף ולהנות ממני, אתה יכול למקד אותי יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/03/2013בדרך כלל הכאבים שאת מתארת יכולים להיות ממעיים או מאיזור השחלות.
קשה לענות על שאלות בלי לבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)