בעיות פוריות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיות פוריות?
    ענת
    17/03/2013

ד"ר שלום,

לפני כשבוע עשיתי בדיקת דם ביום ה4 למחזור, הופנתי לבדיקה בעקבות פגישה אצל רופא הנשים, הסברתי לו שאני לא מצליחה לחשב את מועד הביוץ שלי משום שהמחזור שלי לא כ"כ סדיר על אף שלא נסינו להכנס להריון במשך זמן ממושך- מדובר בכחודש אחד שניסינו..
    אני לא יודעת אם המידע חשוב או רלוונטי, אני בת 28 בעלת מבנה רזה, לא סובלת משיעור יתר ..
    התוצאות של הבדיקות שעשיתי מצורפות בקובץ.
    הייתי היום אצל הרופא אשר הפנה אותי אליהן, וכשהוא הסתכל בהן היה נראה שהעניים שלו נהיו מרובעות מרוב עיוות...
    אני חייבת לציין שהעניין מלחיץ אותי מאוד במיוחד לאור העובדה שהוא פשוט לא היה מוכן לומר מה יכולה להיות הבעיה..

הדבר היחיד שאמר לאחר שפשוט ניסיתי לדלות ממנו כל פיסת מיע היה שייתכן ומדובר בשחלות פוליצסיטיות והפנה אותי לאולטרסאונד וגינאלי+ הפניה למומחה פוריות.

ממה שקראתי באינרנט אני לא מזהה אצלי כמעט אף מאפיין של זה על אף שכמובן אינני רופאה.
    ענייו האי סדירות במחזור גם כן אינו כ"כ משמעותי בד"כ ב4 המחזורים האחרונים המחזור היה כל כ 40 יום -42 יום והמחזור האחרון היה לאחר 50 יום, ז"א שהוא גם לא כ"כ לא סדיר

אני ממש לא יודעת מה לעשות והלחץ אטומי..
    ממש יותר מאמשח לקבל את דעתך, עד כמה הבדיקות גרועות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות פוריות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות פוריות? - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    17/03/2013

ענת
    לא ראיתי בדיקות ולכן אין אפשרות להתייחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות פוריות? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/03/2013

אכן בדיקת האולטרסאונד אמורה להגדיר אם מדובר בשחלות פוליציסטיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו