מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוייםדנה18/03/2013
האם סיכוייו של בלסטוציסט שהופשר והוחזר להקפאה והופשר שוב,היה דרגה 4(דרגה 1 לפני ההפשרה)המשיך לחיות ועבר לדרגה 2 סיכוייו טובים?
הוא נתן קפיצה יפה והמשיך לשרוד למרות הכל...(הוא ביום 6)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף-לרופאים
דנה18/03/2013הבלסטוציסט הוחזר לי היום,הוא היחיד שנשאר לי וזה היה או להחזיר או לזרוק לפח,בסוף החלטתי לתת לו צ'אנס,האם יש סיכוי?(כל שאר הפרמטרים היו תקינים בוצע גם פיפל,לא היו עוברים נוספים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף-לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/03/2013סיכויים קטנים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
דנה18/03/2013כך חשבתי,לצערי נכנעתי והחזרתי.
למה מחזירים עוברים כאלו(יש לי תמיד הרבה מוקפאים,הוא האחרון)?
אי אפשר לזרוק אותו וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/03/2013לא זורקים שום דבר בלי אישור ממך.
לאחר הסבר על סיכויים היית יכולה להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-בנושא
דנה20/03/2013לא הסבירו את הסיכויים
אני יודעת אותם בעצמי ( :(נדמה לי שפחות מחמישה אחוז)
גם אמרתי זאת לרופא אך הוא אמר שכך או כך אנחנו כאן,וחבל לבזבז את הטיפול שכבר עשיתי....בכל מקרה אני די מוכנה לשלילי.
רציתי לדעת בכל זאת את ההסבר המדעי מדוע בלסטוציסט ששרד אין לו סיכוי גדול להקלט,הרי אם הוא הגיע עד הלום כנראה שהוא טוב והוא נראה בסדר דרך המיקרוסקופ,מדוע נדיר שבלסטוציסט משתרש?(ויש לי נסיון רע ומר עם אי אלו בלסטוציסטים ביחידה שלי אוהבים לגדל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-בנושא - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2013יש לבלסטוציסט מוקפאים אותם סיכויים שיש לעוברים מוקפאים בכלל ,רק שלא נוהגים להפשיר עובר ואחר כך להקפיא ,היות ותהליכי ההקפאה פוגמים בעוברים וסיכוייהם להיקלט יורד.
יש מקומות שכן דוגלים בבלסטוציסטים , בעיקר בחו״ל עם תוצאות טובות מאוד.
זה שעובר גדל לבלסטוציסט לא אומרת שהוא תקין במבנהו וגדילתו יכולה להיפסק אחרי
יותר ימים.
הסיבה שהריון זה עניין של סיכויים ,הם עקב מבנה תקין או לא תקין של כל העובר ולא מראהו החיצוני או גדילתו למימדים מסוימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרו'פ
דנה21/03/2013אני מבינה,
אבל האם יש לך מושג מדוע היחידה החליטה להפשיר להחזיר ושוב להקפיא ושוב להפשיר?
הרי זה לא כלכלי,וגם כל הפיפלים עולים כסף,
איני מצליחה להבין למה?וגם לא קבלתי ממש תשובה חוץ מאשר שחבל על העובר ואם יש מוקפא אי אפשר לעשות טרי.
בכל מקרה אין לי כל כך זמן מיותר לטיפולים כאלה, אני סובלת מהפלות וכשלונות חוזרים.
חבל לי....ומעצבן אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרו'פ - תגובה
פרופ` דוד בידר22/03/2013כנראה שלא החזירו את הבלסטוציסט המופשרים כי לא היית מוכנהאו משהוא כזה ,והחליטו להקפיאו שוב כי אולי הייתה טעות בהוראת ההפשרה.
בכל אומן את צריכה לקבל מהם הסבר מקיף.
וחוץ מזה אל תתיאשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)