סיכויים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכויים
    דנה
    18/03/2013

האם סיכוייו של בלסטוציסט שהופשר והוחזר להקפאה והופשר שוב,היה דרגה 4(דרגה 1 לפני ההפשרה)המשיך לחיות ועבר לדרגה 2 סיכוייו טובים?
    הוא נתן קפיצה יפה והמשיך לשרוד למרות הכל...(הוא ביום 6)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכויים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף-לרופאים

דנה
    18/03/2013

הבלסטוציסט הוחזר לי היום,הוא היחיד שנשאר לי וזה היה או להחזיר או לזרוק לפח,בסוף החלטתי לתת לו צ'אנס,האם יש סיכוי?(כל שאר הפרמטרים היו תקינים בוצע גם פיפל,לא היו עוברים נוספים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף-לרופאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/03/2013

סיכויים קטנים מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

דנה
    18/03/2013

כך חשבתי,לצערי נכנעתי והחזרתי.
    למה מחזירים עוברים כאלו(יש לי תמיד הרבה מוקפאים,הוא האחרון)?
    אי אפשר לזרוק אותו וזהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/03/2013

לא זורקים שום דבר בלי אישור ממך.
    לאחר הסבר על סיכויים היית יכולה להחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ בידר-בנושא

דנה
    20/03/2013

לא הסבירו את הסיכויים
    אני יודעת אותם בעצמי ( :(נדמה לי שפחות מחמישה אחוז)
    גם אמרתי זאת לרופא אך הוא אמר שכך או כך אנחנו כאן,וחבל לבזבז את הטיפול שכבר עשיתי....בכל מקרה אני די מוכנה לשלילי.
    רציתי לדעת בכל זאת את ההסבר המדעי מדוע בלסטוציסט ששרד אין לו סיכוי גדול להקלט,הרי אם הוא הגיע עד הלום כנראה שהוא טוב והוא נראה בסדר דרך המיקרוסקופ,מדוע נדיר שבלסטוציסט משתרש?(ויש לי נסיון רע ומר עם אי אלו בלסטוציסטים ביחידה שלי אוהבים לגדל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ בידר-בנושא - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/03/2013

יש לבלסטוציסט מוקפאים אותם סיכויים שיש לעוברים מוקפאים בכלל ,רק שלא נוהגים להפשיר עובר ואחר כך להקפיא ,היות ותהליכי ההקפאה פוגמים בעוברים וסיכוייהם להיקלט יורד.
    יש מקומות שכן דוגלים בבלסטוציסטים , בעיקר בחו״ל עם תוצאות טובות מאוד.
    זה שעובר גדל לבלסטוציסט לא אומרת שהוא תקין במבנהו וגדילתו יכולה להיפסק אחרי
    יותר ימים.
    הסיבה שהריון זה עניין של סיכויים ,הם עקב מבנה תקין או לא תקין של כל העובר ולא מראהו החיצוני או גדילתו למימדים מסוימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרו'פ

דנה
    21/03/2013

אני מבינה,
    אבל האם יש לך מושג מדוע היחידה החליטה להפשיר להחזיר ושוב להקפיא ושוב להפשיר?
    הרי זה לא כלכלי,וגם כל הפיפלים עולים כסף,
    איני מצליחה להבין למה?וגם לא קבלתי ממש תשובה חוץ מאשר שחבל על העובר ואם יש מוקפא אי אפשר לעשות טרי.
    בכל מקרה אין לי כל כך זמן מיותר לטיפולים כאלה, אני סובלת מהפלות וכשלונות חוזרים.
    חבל לי....ומעצבן אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרו'פ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/03/2013

כנראה שלא החזירו את הבלסטוציסט המופשרים כי לא היית מוכנהאו משהוא כזה ,והחליטו להקפיאו שוב כי אולי הייתה טעות בהוראת ההפשרה.
    בכל אומן את צריכה לקבל מהם הסבר מקיף.
    וחוץ מזה אל תתיאשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו