נטילת ואבן.קלונקס בזמן טיפולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נטילת ואבן.קלונקס בזמן טיפולים
    הדס
    18/03/2013

שלום,

היום ביקשתי מרופא המשפחה שלי מרשם לוואבן/קלונקס, אותם אני מתכוונת ליטול ביום ההזרעה היות ואני מאוד חרדה ולחוצה ביום זה (אני ווגיניסמוסית), וזה יכול להוביל לקשיים ואף חוסר הצלחה לעבור הזרעה תוך רחמית.

הרופא לא רצה לתת לי מרשם בתואנה שלא ניתן ליטול תרופה זו במהלך ההריון, היות והיא גורמת למומים בעובר. לטענתו, החומר נשאר פעיל מס' ימים ולכן בהנחה שאקלט באותו חודש הרי שישנה סכנה לעובר.

האם החומר אכן נשאר יותר מ8 ימים בגוף? אני שואלת כי אני מבינה שההשתרשות מתרחשת בערך לאחר 8 ימים ממועד הביוץ... האם אכן לא מומלץ ליטול תרופה מסוג זה במועד ההזרעה, מתוך הנחה שאקלט באותו חודש?

האם יש המלצה לתרופה אחרת שאוכל ליטול?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת ואבן.קלונקס בזמן טיפולים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/03/2013

ההשפעות של clonazepam-clonex בהריון האנושי אינם ידועים. דיווחים אחרונים מראים שיוך בין השימוש של תרופות נוגדות פרכוסים על ידי נשים עם אפילפסיה לבין שכיחות מוגברות של מומים מולדים בילדים שנולדו לנשים אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו