מנסים להרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מנסים להרות
    שיראל
    24/03/2013

שלום, אני ובעלי מנסים להרות כבר 11 חודשים לפני חודשים הייתי אצל הרופאה שנתנה לי דופסטון לסידור המחזור וחודש שעבר נתנה לי ביום ה15 למחזור אוטרוגסטן .
    היא טוענת שעקב מחזור לא סדיר איני מצליחה להרות ... עשיתי בדיקות דם שיצאו בסדר גמור ובעלי עשה בדיקת זרע ואצלו גם הכל תקין ...
    אז השאלה שלי זה למה היא נתנה לי אוטרוגסטן ? הבנתי שזה מבטל ביוץ אם הוא לא היה כבר בחודש הזה. האם זה נכון?
    הרופאה לא הסבירה לי בכלל מה זאת התרופה הזאת ...היא לא סימפטית במיוחד...
    ומה הלאה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסים להרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסים להרות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/03/2013

את צריכה לפנות למי שמבין על מנת שיטפל בעניין הביוץ שלך.
    לא ברור לי מהו הטיפול שנתנה הרופאה.היא הייתה צריכה לתת לך הסבר אך בכל אופן מה שקיבלת לא פותר את בעיות הביוץ והטיפול צריך להיות אחר.
    דרך עקב דופסטון ואוטרוגסטן זה פרוגסטרון והם לא גורמים לביוץ אלא מונעים אותו וגורמים לוסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וחג שמח

שיראל
    24/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו