וירוס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• וירוס
    טל
    25/03/2013

הי שבוע 12 תאומים ללא נוגדנים לסי אמ וי.הייתי מצוננתמאוד לפני שבוע כמה ימים טובים צינון ליחתי שיעול ללא חום מדגישה.חוץ מזה מרגישה כזה כמו שהשרירים שלי עייפים חמים בעיקר שכמות וידיים, כאילו מרימה את הידיים ומאוד עייפות ורפות כאלו. אני בלחץ אטומי מהוירוס הזה עשיתי אתמול בדיקה אכ ץהיה תשןבה רק לאחר החג.מניסיונכם, מה הסיכוי שזה חס וחלילה וירוס זה בתלונות מסוג זה ללא חום?שפעת זה לא כי מחוסנת.כל הזמן על דרכ השלילה אומרת לעצמי שאין עוד אםשרןת למשהו חלילה פרט לזהה( ebv היה לי).מתה מפחד מקןןה שתצליחן להרגיעיני קצת.תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/03/2013

נקווה שלא מדובר ב-CMV,היותך בשבוע 12 מפחיתה את הסיכוי לפגיעה בעובר,ובכל מקרה רק1/10 מקרים של הדבקה בוירוס,יש סכנה להדבקה של העובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    25/03/2013

רוב הסיכויים שמדובר בהצטננות פשוטה. בכל מקרה צריך לבצע בדיקת נוגדנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו