מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אומרים ש.....אריאלה26/03/2013
שלום רב,
אני יודעת ואדם מאמין שהכל בידי האלוקים אבל שמעתי על הרבה שיטות לבן או בת כמו תזונה עתירת מלחים לעובר ממין זכר ומתוקים לעובר ממין נקבה.
אבל מהו הסיכוי מבחינת המדע לעובר ממין זכר?
באיזה טיימינג לקיים יחסים כדי ליהיה יותר סיכוי לעובר ממין זכר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומרים ש..... - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013אין פה עניין של מדע והסיכויים לבן או בת זה בידי הזרע.
אין שום שיטה דומה לזו שציינת.
רק בטיפולי הפריה יש אפשרות לבדוק מין עובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אריאלה27/03/2013כשעשיתי טיפול הורמונלי עם פרגונל וכוריגון וידעו ממש את יום הביוץ עפ"י בדיקת דם ובדיקת זקיקים יצא לי זכר
ובשלושת הפעמים כשהיה טבעי יצא לי בנות שיהיו לי בריאות מדהימותתת רק שהשם ישמור לי עליהם.
נאמר לי מרופא הנשים כי יש לי "רחם אחורי" ואם מקיימים יחסי מין מאחור אז רוב הסיכויים שהזרע יגיע יותר מהר.
ידוע לי כי בשעות הבוקר זרימת הזרע יותר מהירה גם.
אבל מאוד רצינו עובר מין זכר הפעם
המשך חג שמח:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013מה קורה כשהרחם בצד ימן או שמאל.?
לא שמעתי את התאוריה שכשהרחם מאחורה עושים מאחורה ושהרחם מקדימה עושים מקדימה ואם הוא בצד אז עושים מהצד.
כמובן שכל מה שהיה לך זה מקרי אך אם את רוצה לעשות כמו שעשית בן בפעם קודמת אז תעשי ואני מקווה שלא תתאכזבי.
אם יצא לך בת בניסיון לעשות בן כמו שעשית פעם קודמת תודיעי לנו.
בכל אופן הזרעונים הם מהירים באותה המהירות אם זה מקדימה או מאחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)