צינון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צינון
    טל
    27/03/2013

הי כתהתי לכםמלפני כמה ימים.אני שהוע 12 וחמישה ימים תאומים תודה לאל.אין לי נוגדנים לסי אמ וי והייתי לפני שבוע וחצי מאוד מצוננת שיעול ליחתי השיעול עד עתה ללאנחום והשבוע קצת עייפות בשרירים.עשיתי ב7/3 לפני שלושה שבועות את הנוגדנים ותודה לאל יצא שלילי וחזרתי על זה ביום ראשון האחרון ב24-3 והייתי בלחץ טוטאל והיום קיבלתי תודה לאל יצא שלילי.האם זה בסדר או עלי לבצע שוב בהפרש שלושב שבועות מהצינון?לא מבינה איכ זה עובד , אבל משערת שאם אדם חולה ושולחים אותו ךבדעקה לא אמור לחכות חודש?אודה לעזרתכם כדי להות רגועה..תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    27/03/2013

ל-CMV יש תקופת דגירה של 2-3 שבועות ולכן יש לחזור על בדיקת הנוגדנים 3-4 שבועות לאחר ההדבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינון בהמשכ לפרןפ משיח

טל
    27/03/2013

חס וחלילה מהדבקה .רק היה לי צינון לא חום אז זה לא תפס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינון - תגובה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    27/03/2013

אומנם הכוונה לא היתה שאת נדבקת חס וחלילה, אבל אם רוצים לשלול זאת בודאות צריך לבצע את בדיקת הנוגדנים כחודש לאחר ההדבקה האפשרית שאותה רוצים לשלול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו