שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    עמית
    29/03/2013

בוקר טוב לרופאים, אני אחרי 3 הזרעות שלא צלחו (יש לציין שיש לי חצוצרה שמאלית סתומה) לפני 10 ימים קבלתי מחזור ומאז שהסתיים, לפני שלושה ארבעה ימים אני עם כאבים חזקים בצד שמאל, כאבים שבאים ונעלמים. חשבתי שאולי מדובר בציסטה אבל אז לא הייתי מקבלת מחזור לא? התחלתי לחשוב שאולי מדובר בהריון מחוץ לרחם. האם הגיוני שזה המקרה למרות הגעת המחזור? אני ממש חוששת ואין לי איך לבדוק את העניין. הרופא שלי לא עובד עד אחרי החג. האם יש דרך לבדוק זאת בלי רופא? אולי בדיקת הריון ביתית תעזור? כל דבר... תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/03/2013

את צריכה לבצע בדיקת הריון ולהיבדק אצל רופא, כולל בדיקת אולטרה-סאונד.
    הייתי ממליץ לפנות למוקד הרפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עמית
    29/03/2013

האם יעזור לבצע בינתיים בדיקת הריון ביתית? האם ניתן לדעת אם זה הריון חוץ רחמי מצומאה של בדיקה ביתית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/03/2013

בדיקת ההריון תקבע רק אם את בהריון ולא את טיבו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו