שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    וולא
    30/03/2013

שלום :
    אני אחרי החזרת עוברים ב 13 ימים.. אתמול בלילה ירד ממני טיפת דם
    אבל עכשיו כשהתעוררתי בבוקר אני רואה שזה לכלוך כזה כמו קאקי ולא דם !!!( אני מצטערת שאני אומרת כך אבל אין לי תיאור אחר) שזה אף פעם לא היה לי דבר כזה כשהייתי מקבלת מחזור!!!
    דרך אגב אחרי ששאבו לי את הביציות הייתי עם דימום ליומיים .. וכשנבדקתי בבית חולים אמרו לי שנשאר לי קצת דם ברחם מהדקירות ואמר לי הרופא נכון שכבר אין לך דימום אבל הדם נשאר וייקח לו חודש עד שהוא נעלם
    והשאלה שלי :
    מה זה יכול להיות שקיבלתי מחזור כרגיל ולא הצליחה ההפריה ?? או שזה קצת ירד מהמצב הרוח שלי ( כי בעלי אתמול נסע ואני מאז שהוא נסע בוכה)??
    מה אני צריכה לעשות עם התרופות שאני לוקחת האנדומטרין והאסטרופם אמשיך איתם או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    30/03/2013

זה קרוב לודאי המחזור. אבל עלייך לחכות למחר ולבצע בדיקת הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם התרופות אמשיך איתם או לא??

וולא
    30/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם התרופות אמשיך איתם או לא?? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/03/2013

בינתיים להמשיך עם התרופות כרגיל עד לקבלת תוצאות הבדיקה מחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו