מחזור לאחר ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר ivf
    קרן
    31/03/2013

לרופאים שלום רב. אני לאחר טיפול ivf+pgd שכשל,עשיתי חודש הפסקה שבמהלכו עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ביום ה-6 למחזור במהלכה הרופא התקשה להכנס לרחם בסוף הצליח ,היתה הדבקות סביב פיה ימנית שהוסרה למעט זה היה תקין. הבעיה שכעת בחודש שאני בהפסקה אז המחזור לא מגיע אני ביום ה-30 למחזור(לפני הטיפול המחזור היה כל 28 יום)לפני 3 ימים התחיל דימום קל בניגוב אך זה לא מתגבר וגם עשיתי אולטראסאונד לפני 3 ימים והרירית היתה 10 ממ עם מעט נוזל-הרופא טען שזה יכול להיות כי המחזור עומד להגיע אך כבר 3ימים לא הגיע.בבדיקה הרופא אמר שלא רואים את החצוצרות,זא שאין נוזל בחצוצרות.אז למה המחזור לא מגיע(אין אפשרות של הריון)אולי בגלל ההיסטרוסרופיה שפגעה לי ברירית ובגלל זה היה בה נוזל,למרות שלא היתה דקה או אולי בגלל הטיפול ההורמונלי מהחודש הקודם-לקחתי גלולות 5 ימים ואז כמה ימים הפסקה ואז פיוגרון 175 וצטרוטייג ואחכ אוביטרל.בבקשה עזרתכם למה שקורה לי,האם יכול להיות שהרירית נפגעה? תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לאחר ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו עלי?

קרן
    31/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופפה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/03/2013

אפשר להזריק את שתי התרופות באותו הזמן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

קרן
    31/03/2013

המון תודה לל על התשובה.היום אכן קיבלתי מחזור האם הנוזל שראו באולטראסאונד ברירית שהיתה 10 ממ לפני 3 ימים אכן היה בגלל המחזור או שתתכן בעיה לאור מה שכתבתי קודם? תודה מראש קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופפה - תגובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/03/2013

יתכן ומצטבר מעט נוזל טרום ויסתי עד שהוא פרץ החוצה דרך צואר הרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו