מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוות דעת נוספתאיילת31/03/2013
שלום,
אני אמורה להתחיל טיפול IVF, פרוטוקול של פיורגון וצטרוטייד.
כאשר לפי הפרוטוקול להתחיל בהזרקת פיורגון מהיום השני למחזור.
מיום חמישי יש לי דימום מאוד מאוד חלש, הכתמות בלבד.
ביום שישי עשיתי בדיקות דם, אסטרודיול 600, פרוגסטרון 32 ורירית 6.7 - הרופא אמר לי להמתין.
היום חזרתי על בדיקות הדם, אסטרודיול 150, פרוגסטרון 9 ורירית ללא שינוי, הרופא אמר לי להתחיל להזריק פיורגון היום בערב.
אני מאוד סומכת על הרופא, אך אשמח לשמוע חוות דעת נוספת היות ובפעמים קודמות תמיד הקפידו איתי על תחילת הזרקות רק לאחר שמתחיל דימום חזק.
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוות דעת נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2013אנה אני סובר שיש להמתין לירידת הפרוגסטרון עוד יום או יומיים,לעיתים הערך גבוה עקב פעילות ציסטית עודפת ,או אפילו התרחשות הריון במחזור האחרון,אם הפרוגסטרון ישאר גבוה יש לבצע בדיקת ביטה חהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה, שאלה נוספת
איילת01/04/2013תודה פרופ' אשכנזי על תשובתך,
שכחתי לציין שאכן בוצעה בדיקת ביטא, יצאה שלילית.
רציתי לשאול, האם התחלת הזרקת פיורגון יכולה לעקב את המחזור מלהגיע? או לפגוע בתהליך (אמורה לעבור שאיבה והחזרה החודש) בכל צורה שהיא?
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכלו לענות על השאלה הנוספת
איילת01/04/2013האם תחילת הזרקת פיורגון מוקדם מדי עלול לפגוע בתהליך השאיבה וההחזרה?
או בהבשלת הביציות?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2013לא הייתי מתחיל עם פרוגסטרון 9.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם משום שעלול לפגוע בתהליך?
איילת01/04/2013האם זה יכול להשפיע על איכות או כמות הביציות שיהיו לשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם משום שעלול לפגוע בתהליך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013רמת פרוגסטרון גבוהה בהעדר הריון ובנוכחות דימום יכולה להצביע על מספר מצבים:
1.כאמור הריון
2.שרידי פעילות ציסטית(גופיף צהוב,וזאת למרות הופעת המחזור
3.שיבווש במחזור שבפועל מדובר לא בוסת אלה בטרום וסת לכן על הטיפול הייעודי להתעכב.
4.פעילות עודפת של יותרת הכליות.
בכל מקרה התחלת טיפול בתנאים אלו עלולה לפגוע באיכות רירית הרחם ובשיעורי ההשתרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)