כאבי שרירים עייפות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי שרירים עייפות
    שקד
    02/04/2013

הי אני בשבוע 13 להריון תאומים תודה לאל.

יש לי כבר שבוע וחצי שבועייפ עייפות שרירים שבאה והולכת ברמתה בשכמות, בידיים ברגע שעושה פעילות עם הידיים או מרימה מרגישה עומס וברגליים שאני למשל עולה מדרגות או הולכת כמה זמן.
    זה בא והולך פה ופה.
    אני מאוד מאוד בלחץ מזה, האם זה מוכר?מה יכול לגרום לזה?
    (אני בלחץ כי אין לי נוגדנים לסי אמ וי ופעם אחרונה שבימעתי את הבדיקה כבר כאבו לי השרירים וזה היה אחרי צינון ללא חום ב24/3).
    האם זה תופעה מוכרת?האם חלילה זה נשמע כמו זה ממה שמפחדת מאוד?
    ההריון מאוד יקר לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שרירים עייפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שכמובן יצא שלילי ותקין

שקד
    02/04/2013

שכחתי לציין שכשביצתעי לפני החג ב24 זה כמובן ותודה לאל יצא שלילי תקין igg+igm

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שכמובן יצא שלילי ותקין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/04/2013

חולשת שרירים בהריון יכולה להיות פונקציה של ההשפעות ההורמונליות הקשורות להריון(בעיקר הפרוגסטרון),בנוסף שינויים במאזן האלקטורוליטים,סידן ,זרחן ומגנזיום,המלצתי שתרחיב מולטי ויטמין מסור פרינטל על מנת לשפר את הרגשתך במיוחד שמדבר בהריון תאומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו