כמה זמן נוגדנים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה זמן נוגדנים
    טל
    05/04/2013

שלום רציתי לדעת אין לי נוגדנים לסי אמ וי אני בשבוע 14 תודה לאל. הייץי מצוננת ללא חום לפני שבועיים וחצי עם עייפות שרירים שעושה פעולות בידיים בשכמות רגליים עד עכשיו. כמה זמן מקסימלאי שיהיה בטוח בטוח שזה לא זה חס וחלילה עלי לבצע בדיקת נוגדנים? כי אני כל פעם עושנ ומבינה שלא עובר זמן כמה זמן מקסימלי אחרי ( למרות שעדין עייפות שרירים) מהימן לעשןת?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמן נוגדנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן נוגדנים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/04/2013

את יכולה לבצע את הבדיקה,נוגדני ה-IGG מופיעים תוך שבוע מההדבקה,נוגדני ה-IgM מופיעיום כעבור3-4 שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי פרופ אשכנזי בבקשה הסבר

טל
    05/04/2013

הבנתי שנוגדני igm הפ דווקא המופיעים ראשונים ורק יותר מאחר מופיעים igg, זה הפוכ? בכל אופן עשיתי ביום רביעיהאחרון בדיקה ותודה לאל יצא שלילי שניהם. זה אומר שאוכל להרגע שכאבי השרירים שעדיין ממשיכה לא מזה בעה? בכל אופן רןצה הסבר אם אכן igm עולים כעבור שבוע ולזה התכוונת?תןדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי פרופ אשכנזי בבקשה הסבר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/04/2013

אם יש הדבקה היה צריך להיות IGm חיובי.
    אם שלילי זה לא הומרוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו