זקיקים שלא רוצים לגדול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים שלא רוצים לגדול
    הילה
    07/04/2013

שלום,
    מזריקה פיוריגון מה-25.3 במינון של 100 כל יום כאשר באמצע הייתה הפחתה של בפיוריגון למשך יומיים כשנאמר לי יום אחד להוריד למינון של 25 וביום למחרת נאמר לי לא לקחת את הפיוריגון. לאחר היומיים הללו המינון חזר להיות 100. במקביל אני מזריקה דקא מהאתריך ה
    24.3. ביום שישי היו לי 25 זקיקים סהכ בגדלים שבין 10-18. היום (ראשון) חזרתי למעקב והזיקיקים נשארו פחות או יותר באותו גודל ובכמה מהם הגודל אפילו ירד. ביום שישי היו לי 3 זקיקים של 18 והיום לא היה אף זקיק בגודל הזה, הכי גדול היה 17 והוא היה בודד כל השאר קטנים יותר. בנוסף עובי הרירית ירד מגודל 11 לגודל 7 האם זה מעיד על בעיה? בטיפול הקודם שהיה קצר הזקיקים גדלו דיי מהר אך הטיפול היה שונה, בפיוריגון וצטרוטטיד.
    מה יכולה להיות הסיבה לכך שהזקיקים לא גדלים? והאם יש סכנה להמשך הטיפול??
    יש לציין שאני בת 29 וחוסר פריון על רקע לא מוסבר שכן אני מבייצת טבעי וללא בעיה באופן כללי.
    סליחה על אורך ההודעה, אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים שלא רוצים לגדול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

הילה
    07/04/2013

בבקשה אשמח לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור אשכנזי אשמח לחוות דעתך

הילה
    08/04/2013

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיקים שלא רוצים לגדול - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    08/04/2013

יש לך כנראה שחלות פוליציסטיות ואת רגישה מאד לטיפול בגונדוטרופינים.
    עם זאת, אני מאד לא אוהב פרוטוקולים בהם מורידים ומעלים את המינונים מידי יום, בנסיוני רב השני, מניפולציות כאלו גורמות לניוון של הזקיקים. עדיף לקבוע את המינון שאת רגישה לו ולהתמיד בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור אבל אני לא מאובחנת כפולציסטית

הילה
    08/04/2013

וללא ההורמונים מבייצת באופן טבעי.
    מחר יש לי שוב מעקב.. מקווה שהם התפתחו.
    בדכ טופלתי ללא שינויים ככ גדולים במינון וזה היה גם פרוטוקול קצר. הבנתי מהאחיות שפשוט הרמה של ההורמונים בדם מאוד עלתה ולכן הפחיתו את המינון.
    יכול להיות מצב שהם לא ימשיכו לגדול ??
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו