מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקים שלא רוצים לגדולהילה07/04/2013
שלום,
מזריקה פיוריגון מה-25.3 במינון של 100 כל יום כאשר באמצע הייתה הפחתה של בפיוריגון למשך יומיים כשנאמר לי יום אחד להוריד למינון של 25 וביום למחרת נאמר לי לא לקחת את הפיוריגון. לאחר היומיים הללו המינון חזר להיות 100. במקביל אני מזריקה דקא מהאתריך ה
24.3. ביום שישי היו לי 25 זקיקים סהכ בגדלים שבין 10-18. היום (ראשון) חזרתי למעקב והזיקיקים נשארו פחות או יותר באותו גודל ובכמה מהם הגודל אפילו ירד. ביום שישי היו לי 3 זקיקים של 18 והיום לא היה אף זקיק בגודל הזה, הכי גדול היה 17 והוא היה בודד כל השאר קטנים יותר. בנוסף עובי הרירית ירד מגודל 11 לגודל 7 האם זה מעיד על בעיה? בטיפול הקודם שהיה קצר הזקיקים גדלו דיי מהר אך הטיפול היה שונה, בפיוריגון וצטרוטטיד.
מה יכולה להיות הסיבה לכך שהזקיקים לא גדלים? והאם יש סכנה להמשך הטיפול??
יש לציין שאני בת 29 וחוסר פריון על רקע לא מוסבר שכן אני מבייצת טבעי וללא בעיה באופן כללי.
סליחה על אורך ההודעה, אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הילה07/04/2013בבקשה אשמח לעזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי אשמח לחוות דעתך
הילה08/04/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים שלא רוצים לגדול - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013יש לך כנראה שחלות פוליציסטיות ואת רגישה מאד לטיפול בגונדוטרופינים.
עם זאת, אני מאד לא אוהב פרוטוקולים בהם מורידים ומעלים את המינונים מידי יום, בנסיוני רב השני, מניפולציות כאלו גורמות לניוון של הזקיקים. עדיף לקבוע את המינון שאת רגישה לו ולהתמיד בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור אבל אני לא מאובחנת כפולציסטית
הילה08/04/2013וללא ההורמונים מבייצת באופן טבעי.
מחר יש לי שוב מעקב.. מקווה שהם התפתחו.
בדכ טופלתי ללא שינויים ככ גדולים במינון וזה היה גם פרוטוקול קצר. הבנתי מהאחיות שפשוט הרמה של ההורמונים בדם מאוד עלתה ולכן הפחיתו את המינון.
יכול להיות מצב שהם לא ימשיכו לגדול ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)