מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רחם דו קרני- מחיצתיטליה07/04/2013
בצילום רחם שעשיתי העלו חשד לרחם דו קרני .
לאור 3 הפלות שהיו לי ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית מצאו מחיצה של כ 1/3 מהרחם.
בUS תלת מימד כתוב שאין עדות לרחם דו קרני ויתכן והוא במבנה קשתי .
אני מאוד מבולבלת ולא יודעת בדיוק מה מבנה הרחם שלי ,
במידה ואני עושה ניתוח להסרת המחיצה ברחם דו קרני האם יש סיכון? ואם בכלל מנתחים רחם דו קרני ? תודה מראש לכל רופאי הפורום הנכבדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי היה רחם עם מחיצה אומנם גדולה
ז'וזו07/04/201380% ואחרי שהסירו לי את המחיצה נכנסתי להריון טיפול ראשון בהצלחה !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם דו קרני- מחיצתי - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2013רחם דו קרני שונה ממחיצה.
ברחם דוקרני יש שנץ בין שני קרניים ,כמו מראה של לב ואם נפתח בטן ונסתכל על הרחם נראה שיש שני קרניים בעוד שברחם מחיצתי נראה רחם שלם.
אך לא צריך לפתוח בטן בשביל זה וראו אצלך טוב שזה מחיצה וצריך להסיר אותה בניתוח היסטרוסקופי ללא חשש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - אפשר שאלה
רות07/04/2013אני עומדת לעבור היסטרוסקופייה ניתוחית בעוד יומיים בגלל מחיצה ברחם 50%
מה קורה אחרי הניתוח? מבחינת דימומים, כאבים, אחרי כמה זמן הולכים הביתה?
אפשר ללכת לעבודה למחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - אפשר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013זה ניתוח די פשוט ובדרך כלל משתחררים באותו יום ויש צורך במנוחה יום יומיים כדי לראות שהכל תקים.
לא צפוי דימום משמעותי.
ללכת לעבודה אם מרגישים בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם דו קרני- מחיצתי - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013אני מאד מסכים עם מה שכתב פרופ בידר. ברצוני להוסיף שניתן לאבחן. בין רחם דו קרני ומחיצתי על ידי א, ס. תלת מימד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)