לחוצה ומאוד חוששת, אנא עזרתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לחוצה ומאוד חוששת, אנא עזרתכם
    הדס
    09/04/2013

שלום,

אני מזריקה גונאל F במינון 75 זה 6 ימים.
    לאחר 4 ימי הזרקה נצפו 5 זקיקים, כאשר 2 מתוכם מובילים: 12 ו 13 מ"מ. היום במעקב (כאמור אחרי 6 ימי הזרקה) נצפו 11 (!!) זקיקים, כולם בגודל שבין 10 ל14 מ"מ. נראה שהזקיקים המובילים של המעקב הקודם לא גדלו משמעותית ובמקומם נוספו עוד 5 זקיקים... הטכנאית ציינה שהשחלות לא מוגדלות.

אני מיועדת להזרעה והשבחה.
    אני מבינה שמדובר בכמות גדולה מאוד של זקיקים לצורך הזרעה, מחשש לריבוי עוברים...

מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ישנה דרך ל"עצור" התפתחות של זקיקים נוספם וקטנים ולהתמקד "רק" במובילים (היום היו לי 3 זקיקים של 13-14 מ"מ)?
    האם ניתן להוריד מינון? הבנתי ש75 זה המינון הכי נמוך...

אציין כי אנחנו בלתי מוסברים. שני מחזורים עם איקק' הסתיימו בהריונות לא מוצלחים, ודיקקו לי מאוד את הרירית ולכן הומלץ על זריקות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה ומאוד חוששת, אנא עזרתכם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/04/2013

כדי לפקח על התהליך בצורה מבוקרת יותר כדאי לבצע בדיקות הורמונליות ולהקים את מינון ההורמונים בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- המשך שאלה

הדס
    09/04/2013

בבדיקות הורמונאליות נמצא אסטרדיול 1350 ופרוגסטרון 1.3

איך לטעמך יש לגשת מכאן? האם יש טעם להוריד מינון (ל37.5) או שבכל זאת יהיה מב של ריבוי זקיקים והחודש הזה אבוד?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- המשך שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/04/2013

לטעמי יש מקום לשקול מתן מינון נמוך יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו