יום 14 או 16 למחזור....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יום 14 או 16 למחזור....
    koktit
    09/04/2013

תלוי ממתי סופרים.
    מיום הדימום ה"אמיתי"
    או מהתחלת דימום קל...

הייתי היום ב-US.

נצפה זקיק בגודל 19 מ"מ
    רירית 6.2
    נוזל בדוגלס בכמות בינונית.. (מה זה אומר? טוב או לא טוב?)

כנראה שהיה ביוץ?

אם ככה, אני ביום ה-16 או ביום ה-14 (בד"כ ביוץ ביום ה-14 נכון?)

*
    וסתם מהמיית ליבי:
    באופן כללי אני רוצה לומר שאני מרגישה שהרפואה קצת מנסה ל"הוריד" אותי מהעניין
    ה"עוד ילד" כי יש לי 2 בבית.
    אני חשה פגיעה עמוקה ואת החוסר רצון לעזור לי כי אין לי ספק שכן ניתן לעשות משהו.
    אני חושבת שאם המדינה / רפואה וכו' יסתפקו במשפחות בנות 2 ילדים, מן הסתם נצטרך בעתיד יותר רופאים גיריאטריים, פסיכוגריאטריים וכו'.
    אני מקרה אולי לא פשוט, לא "צעירה" מספיק ואולי הרופאים חושבים שאני "בזבוז זמן".
    יש מסתבר עוד מס' בדיקות שניתן לעשות לי כדי להוכיח את הענין והרופא שלי לא מציע לי אותו. אני גם יודעת ולמדה שמן הסתם צריך לעקוב יותר אחר המחזור שלי בייחוד בגלל שהוא לא סדיר.

חבל, חבל מאד שמנסים לייאש זוגות עם שניים ששואפים לשלושה ואפילו לארבעה.
    המיניעים הם מניעים אידיאולוגיים וציוניים, אנו מגדלים בבית ילדים לתפארת ורוצים עוד, למה לא לעזור לנו?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום 14 או 16 למחזור....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום 14 או 16 למחזור.... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/04/2013

לפי נתוני האולטרסאונד את בתהליך ביוצי,כדי לבסס אותו ניתן לתת זריקת אוביטרל ולבצע טיפול ייעודי.
    אינני יודע את כל הפרטים עלייך ,אולם אני מלא הערכה לנחישותה,ומשוכנע שכל רופאיעשה את אשר יוכל לסייע בידייך,אולם מחובתו להסביר לך את סיכוייך כפי שהדבר נגזר מחוק זכויות החולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו