גלולות לפני טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גלולות לפני טיפול
    גלי
    10/04/2013

שלום רב,
    אני נמצאת בארצות הברית ומעוניינת להגיע בקיץ לארץ ולעבור טיפולי ivf. הרופאה שהתייעצתי עימה כאן המליצה לי להתחיל להשתמש בגלולות למניעת הריון כך שאוכל להתחיל טיפול מיד כשאגיע לארץ. האם זו גם ההמלצה של הרופאים באתר?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לפני טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות לפני טיפול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/04/2013

לא הייתי נוהג כך.
    צריך לדעת מתי את מתכוננת לבוא ומתי ימי הוסת שלך על מנת להגיד לך מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך

גלי
    10/04/2013

תודה רבה!
    שאלת המשך: אם אני מגיעה ב 12.6 והוסת שלי בערך ב 23.6 מתי הכי מוקדם שאוכל להתחיל טיפול? בנוסף, אם אוכל להיות בארץ רק למשך חודשיים, האם יש סיכוי שאוכל להספיק שני מחזורי ivf במקרה הצורך?
    תודה מראש,
    גלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/04/2013

לא מומלץ לעשות מחזור אחרי מחזור אך אם את מגיעה ב-12 ליוני את צריכה לקבל וסת בזמן זה ואת זה אפשר לסדר כאשר תודיעי לנו מתי הוסת במאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו