מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת יעוץ-דחוף!טלי10/04/2013
אני כ-4 ימים לאחר septic abortion שהסתיימה בגרידה בשבוע 12.
(בנוסף ברקע שלי 5 הפלות מוקדמות ו-1 בשבוע 23 ו-2 כימיים)
כרגע-עדיין עם כאבי בטן ואגן אתמול עשיתי א"ס ואמרו שהכל תקין, הבדיקה
עצמה כאבה לי מאד מאד!במיוחד באגן-בגב למטה .
כרגע לא יודעת מה לעשות סובלת מכאבים ומחוסר תאבון וחולשה ומפחדת מאד שלא יתפתח מצב שיפגע
בפוריות בעתיד (ברקע 4 גרידות והסרת מחיצה) שגם ככה ההריון האחרון מהזרעות.
מה לעשות?לשבת ולסבול?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת יעוץ-דחוף! - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2013אם יש גם חום יש לפנות דחוף למיון.
אם סובלת מאוד ואין חום יש להתקשר לרופא המטפל שיבדוק אותך על מנת להתרשם ממצב הדלקת באגן וממצבך הכללי.
לעניין הפגיעה ברחם ועניין הפוריות זה צריך לברר בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טלי10/04/2013ב"ה אין חום רק כאבים ותחושה כללית רעה מאד!
בתוך כממה זמן אתה ממליץ לעשו צילום רחם או היסטרסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2013לא מציע לא צילום רחם ולא היסטרוסקופיה.
האם עברת ברור לקרישיות יתר.?
אם כן ויצא תקין הייתי ממליץ לנסות להרות שוב אך יש להתייחס לעניין ההפלות לנסות להגיע לאבחנה למה זה קורה.
יש טיפולים שונים למצבים אלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה!
טלי10/04/2013אני מתלבטת מאד אם יש טעם לפנות למיון למרות שאין לי חום.
אבל הרגשה כללית גרועה ובנוסף לכאבי אגן (בטן וגב תחתון)כואב לי גם הבטן העליונה.בתוך 4ימים ירדתי 4 ק"ג (שוקלת 55)
אם אין חום מה כבר אפשר לטפל?
ובעניין ההפלות עשיתי כל ברור אפשרי ,נטלתי קלקסאן 80 למרות שאין לי בעיית קרשעטת ופרגניל ואנדומיטרין אבל-ההריון הסתיים.
וגם בהריון שהסתיים בשבוע 23 גם נטלתי אותו הדבר אבל הוא הסתיים בירידת מים.
תודה תודה!אני כרגע מאד בלחץ בעניין הדלקת הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)