מחכה בדחיפות לתשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחכה בדחיפות לתשובה
    מיכל
    10/04/2013

שלום, אני בת 30 ביצעתי טיפולי IVF עקב בעיית זרע במשך כ3 שנים ובמהלכם נקלטתי להיריון ספונטני תקין, ולידה שעברה בשלום. לפני ההיריון המחזורים היו סדירים בין 28-30ימים וביום שקיבלתי את הוסת הייתי מדממת מיד, כיום 10 חודשים לאחר הלידה המחזורים הינם בין 23-26 ימים וביום הראשון (ה23) יש הפרשה חומה קלה, יום או אפילו יום וחצי הפסקה ואז מתחיל הדימום (הדימום לא מתחיל מיידי) בדיעבד ללא מעקב אני לא יודעת מתי יתרחש הביוץ, רק לאחר שאקבל אוכל לחשב שבועיים אחורה,שאלתי היא האם המחזורים הקצרים יוסיפו עוד בעיה לאי פוריות, יש אפשרות לקחת כדורים לעיכוב הביוץ ואיזה סוג?
    והאם יש משמעות להפרשות החומות שמופיעות (לפני הדימום)- כלומר תחילת הוסת נחשבת מתחילת הדימום או מההפרשות המקדימות.
    אני שומרת נידה ולכן חשוב לי לדעת מתי שהביוץ שלא אפספס אותו
    תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחכה בדחיפות לתשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה בדחיפות לתשובה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    10/04/2013

ניתן לדחות את הביוץ על ידי טיפולים הורמונלים כמו פרוגינובה או איקאכלומין, אולם עליך לפנות למומחה פריון לשם תכנון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו