מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות-רחם מחיצתי על גבול הקשתיטליה10/04/2013
אני אחרי 3 הפסקות הריון -בכל השלושה לא נצפה דופק עוברי שבוע 8-9
לאור המלצתכם עשיתי US תלת מימד -בבדיקה שללו לי רחם דו קרני וקבעו כי מדובר ברחם מחיצתי על גבול הקשתי , (גובה היקף החיצוני של קרקעית הרחם מגובהה הקו המחבר בין שני הקרניים של הרירית הרחם הוא כ 6 מ"מ ,עומק המחיצה הוא כ 11 מ"מ מתוך עומק 36 מ"מ .
מתוך ההיסטוריה שלי הרופא מציין שלא מדובר בהפלות על רקע רחם מחיצתי כי הם מוקדמות מאוד ואף פעם לא הגיע למצב של דופק עוברי חיובי .הרופא אומר שכנראה הבעיה היא באיכות העוברים (יש לציין שעשיתי קריוטיפ-הבדיקה יצאה תקינה).
לאור הפסקות ההריון שציינתי הרופא לא ממליץ לי להסיר את המחיצה וממליץ לי לעשות עוד IVF . מה דעתכם על המצלצה זו?
והאם שיטת בר טוב יכולה לעזור לי ולהוציא לי עוברים יותר טובים מבחינה גנטית?
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות-רחם מחיצתי על גבול הקשתי - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/04/2013אני מציע לקבוע אם לכרות את המחיצה רק לפי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית.
באשר לטיב העוברים, שיטת ברטוב אינה יעילה לנושא זה ורצוי לשקול שינויים בפרוטוקול הטיפולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהיסטרוסקופיה אבחנתית
טליה10/04/2013נמצאה מחיצה של כ 1/3 מהרחם . מכיוון שיש סיכונים בניתוח זה אני חוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרב אני עברתי ניתוח להורדת מחיצה
טלי11/04/2013אומנם אצלי היה 80% ניכנסתי להריון טיפול אחרי אם תירצי אשמח להמליץ על הרופא שבו עשיתי את ההוקדה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם על התשובות
טליה12/04/2013ושרונה אשמח אם תתני לי המלצה על רופא מנתח טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהיסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2013בסיפור כמו שלך אני בדיעה שיש לכרות המחיצה.
היות ומחיצות גורמות להפלות, לא תמיד, יש לכרות אותה על מנת לשלול שהסיבה להפלות אצלך היא על רקע המחיצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)