שואלת פה מכיוון שסומכת על תשובתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שואלת פה מכיוון שסומכת על תשובתכם
    שי
    14/04/2013

אני יודעת שהפורום אינו עוסק ישירות בנושא זה אך אשמח אם תסכימו לענות לי על שאלתי הדחופה.

בת 27 שבוע 12+2 שקיפות עורפית עובי נוזל 0.9 לא נאמרה לי הסטטיסטיקה לגבי גיל ותוצאות בדיקה.

במעבדת זר התלבטתי רבות ובסוף בחרתי לעשות את הבדיקה המשולבת ולא את בדיקת התבחין המשולש משום שנאמר לי שהבדיקה המשולבת מעלה את הסיכויים ל94 אחוז מהימנות אך תוצאותיה יגיעו רק בשבוע 17.

יש לי אפשרות לעשות מחר את בדיקת הPAPA-A בקופת החולים. האם זה נדרש? או שמספיקה הבדיקה המשולבת. זה הריון לאחר הפלה בשבוע מוקדם ואני מפחדת מהסיכונים.

על איזו בדיקה אתם ממליצים למטופלות שלכן? האם זה משנה?

תודה רבה רבה רבה וסליחה על אורך ההודעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת פה מכיוון שסומכת על תשובתכם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/04/2013

כל הבדיקות שאת מבצעת מנבאים יותר טוב את ההסתברות לתסמונת דאון,כדאי גם לבצע את בדיקת ה-PAP A ו- FREE BETA HCG כדי להגיע לודאות גבוהה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ' אשכנזי, אבל אני מוסיפה

שי
    14/04/2013

שאכן ביצעתי את שתי הבדיקות שציינת אך תוצאתם תגיע רק בשבוע 18 יחד עם תוצאות החלבון העוברי באופן משוקלל.

האם יהיה ניתן לבצע לאחר מכן מי שפיר במידת הצורך?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ' אשכנזי, אבל אני מוסיפה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/04/2013

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו