שחלות פוליציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    מיכל
    14/04/2013

שלום, אני בת 29 ואובחנתי בשחלות פוליציסטיות לפני מספר שנים. איני נוטלת גלולות כבר 10 חודשים ומאז שהפסקתי עם הגלולות אני מקבלת מחזור בכל חודש, בכל 33 ימים לערך.

מזה ארבעה חודשים שאנחנו מנסים להיכנס להריון אך ללא הצלחה. אני יודעת שמדובר בזמן קצר, אבל לאור האבחנה שיש לי, האם להמשיך לנסות באופן טבעי או להתחיל כבר נטילת הורמונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/04/2013

במידה ואת אכן מבייצת(התפתחות זקיקים הורמונים),ובדיקת הזרע של בעלך תקינה,עלייך להמתין עוד מספר חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - שחלות פוליציסטיות

מיכל
    14/04/2013

המון תודה על המענה המהיר - רק שאלת המשך קצרה -
    איך אני יודעת כי אני אכן מבייצת? האם אני צריכה להתחיל מעקב זקיקים אצל רופא הנשים או שלקנות את הבדיקות הביתיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - שחלות פוליציסטיות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/04/2013

לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון ביום 23-25 למחזור,אפשר להוסיף גם מעקב זקיקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו