התאמה בין כמות הזקיקים להורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התאמה בין כמות הזקיקים להורמונים
    שאלונת
    17/04/2013

שלום, אני לקראת הזרעה ואתמול נצפו כ 15 זקיקים בכל צד, מתוכם 4 גדולים... היום רמת אסטרדיול 6900, האם ישנה התאמה בין כמות הזקיקים לבין התוצאה? האם יתכן שהזקיקים הקטנים מפרישים כמות כה רצינית של אסטרדיול?
    אתמול הזרקתי דקאפפטיל בתור מבייץ במקום אוביטרל , האם עדיין קיים סיכוי לגירוי יתר?
    איזו תמיכה מומלצת לאחר מתן דקא כמבייץ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמה בין כמות הזקיקים להורמונים - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    17/04/2013

אני מניח שיש לך רופא מטפל ותפקידו לתכנן לך את הטיפול. אין זה אתי מצידנו שנערב בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מובן, אבל אשמח לתשובה ברמה התאורטית

מירי
    17/04/2013

הרופא טרם ראה את התוצאות, אשר קפצו באופן מאד משמעותי מיום ראשון. בכל אופן, אני מבקשת לשנות את הטיפול, אך אשמח להבין את המשמעות של הדברים. האם תוכל להסביר לי בנוגע לרמת ההורמונים של זקיק לא בשל? אני מפחדת שיש לי יותר זקיקים בשלים ממה שראינו. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו