חבל שרופא מגן על התרשלות של רופא ..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חבל שרופא מגן על התרשלות של רופא ..
    משתוקקת לילד
    20/04/2013

יום יבוא וגם אתם תצטרכו הגנה, ומי יגן עליכם ?

נתקפתי מינית ע'י רופא נשים בכיר בשעה ששכבתי על מיטת הטיפולים,
    אח'כ הוא תלש מתוכי את המכשיר (חד שן / פאן), ופצע את צוואר הרחם שלי ואת נשמתי ...

למי אפנה ?
    למשטרה ? = פלילי !
    לוועדת האתיקה של הרופאים ? = אז ישעו אותו ... אז מה !?
    לתביעה ? = עו'ד יהנה ...
    למרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ?
    למנהל בה'ח / מנהל המחלקה ? = אני שבויה בטיפולי פוריות והזמן שלי דוחק ...

מאיגרא רמה לבירה עמיקתא. וכולם בטוחים שהוא עילוי ...
    הוא, אני ובורא עולם יודעים את האמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

רוית
    20/04/2013

לא הבנתי את ההשמצה שלך עוד לפני שפנית לאיזשהו גורם. איזה רופא מגן על רופא אחר? את רק מציינת גורמים שניתן לנות אליהם ופוסלת מיידית , תפני, אם יש לך חשד אז תפני, רק אחר כך תוכלי לומר שאף אחד לא מטפל בזה ברצינות.
    חוץ מזה לא ברור הקשר בין שני הדברים, כתבת כאן הרבה בפורום ובעוד פורומים שמכשיר החד שן פצע אותך, זה קורה, זה קורה לרופאים הכי טובים והכי מנוסים, המבנה האנטומי של כל אשה הוא שונה וחלק מצוואר הרחם בהחלט יכול להתלש, זה מתרפא מהר, התאים מתחדשים ואין שום בעיה להמשיך, אבל נראה לפי ההודעות שלך שזה מטריד אותך שאולי זה מתרפא ולא תוכלי לאסוף ראיות נגד הרופא, ראיתי אותך שואלת האם יש סיכוי להשיג רופא כמה יותר מהר עוד לפני שהקרע יתאחה, וזה חבל, כי נראה לי מהצד שאת מנסה טיפה לנפח את העניין. למה אינך יוצרת קשר עם הרופא? למה את לא מבקשת ממנו הסבר למה שקרה? גם ל"עיסוי" שהוא עשה לך לכאורה. להאשים מישהו בעבירה פלילית זה מאוד קל, אבל החוק הפלילי קובע שיש להביא ראיות, שיש לערוך משפט ורק אחר כך הוא אשם, אז למרות הכאב הרב והבלבול שאת נתונה בו אל תמהרי להגיד "פלילי", אי אפשר לדעת מה הסיבה שהרופא עשה שלושה סיבובים על הנרתיק שלך עם היד, אולי שערות הערווה הפריעו לו להכניס את המכשיר, אולי הוא מרח חומר סיכה, ואולי באמת את צודקת וזו הטרדה מינית, אבל לומר זאת מבלי לדבר איתו, מבלי להבין מה קרה זו נראית לי עלילה. נכון, קשה מאוד להמשיך הלאה אחרי טראומה כזו של פציעה בצוואר הרחם ונכון שזה מפחיד שאנחנו נותנות את מבטחנו ברופא והוא מכאיב לנו, אבל אסור לנו מתוך סערת רגשות לזרוק האשמות בלי לבדוק אותן, ולו רק בשביל השקט הנפשי שלך את חייבת לבדוק מה קרה שם. בהצלחה, רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת רוית

רות
    20/04/2013

נראה שהיא מחפשת שאיזשהוא רופא באחזשהוא פורום יכתוב לה - אכן עשו לך משהו חמור.
    אף רופא לא יכתוב זאת מהסיבה הפשוטה שהוא לא נכח בחדר ולא יודע מה האמת.
    עצתי לך - המשיכי בחייך ובטיפולים שיהיה לך בהצלחה.
    אם נראה לך אכן שנעשה לך עוול - תתלוני בדרכים המקובלות ולא להטיח האשמות ברופאים שמגנים - אף אחד לא הגן על הרופא פה ואף אחד גם לא יצדיק את מעשיו לכאורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

משתוקקת לילד
    20/04/2013

בגלל א/נשים כמוכם - נשים נמנעות מלהתלונן, והפושע חוגג ופושע עוד.
    ואין לי שיער ערווה, אני מגלחת :)
    3 סיבובים לא היו על הנרתיק אלא על הדגדגן ! זאת כן תקיפה מינית בעיניך ?

פצע בצוואר הרחם ניתן לראות (טרם מתאחה), פצע ברובד בריגשי -
    מי רוצה להתמודד עם אלה המאשימים את הקורבן ?

והרופא? הוא שיקר מלכתחילה וטען ש"זה קרה בגלל יובש".
    כאילו אין חומר סיכה ...

כשתחוו זאת על בשרכן/ם ונשמתכן/ם - גם תבינו.

אני מכבדת מאוד את הרופאים הנכבדים בפורום,
    המשפט שלי : "רופא מגן על רופא" - הופנת לרופא המכיר את הפוגע ומעגל פינות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו