אורלי וילנאי עברה התקפי לב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אורלי וילנאי עברה התקפי לב
    מירי
    20/04/2013

ד"ר שלום
    היתה תכנית בטלויזיה על העיתונאית אורלי וילנאי בת זוגו של גיא מרוז, שעברה טיפולי פוריות והזריקה הורמונים ובסמיכות לכך עברה כמה התקפי לב ואירועים לבביים. הרופאים אמרו לה שזה בעקבות ההורמונים של טיפולי הפוריות. מפחיד אותי. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורלי וילנאי עברה התקפי לב - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/04/2013

מירי שלום,אין בידנו נתונים לגבי האירוע שאורלי עברה,אולם אירוע כזה הוא נדיר ויתכן והתרחש בנסיבות רפואיות מיוחדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי וילנאי עברה התקפי לב - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/04/2013

אני ראיתי את הכתבה וחבל שהציבור לא מבין בהפריות.
    בכתבה היו הרבה אי דיוקים:
    1. ההתקפות שלה לא נגרמו על ידי הטיפולים אלא בעקבות אסטמה קשה מאוד.
    2. העניין כאילו הרופאים לא אבחנו את בעית הזרע זה שטיות היות ובטיפולי הפריה אין חשיבות כיום בזרע שניתן בזמן אמת כי אפשר לעשות מיקרומניפולציה.
    3.לא לשכוח את גילה שהוא כ 40 וזה קשה להצליח עם ביציות כאלה.
    חבל שלא היה רופא שיכול היה להגיב לכתבה חד צדדית שעשתה דרמה מכלום ופוגעת במאמצים הטובים של רופאי הפיריון.
    כל הכתבות שלהם הם דרמה גדולה בניסיון לתת כתבה מרשימה אך לרוב זה גיבוב של אי דיוקים וללא יכולת להגיב על מנת לשפוך אור על הטענות תחקיר.
    אני עוסק בהפריות 30 שנה ולא הייתה לי מטופלת שעברה התקף לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי ובן זוגה מביאים רק בעיות או

ז'וזו
    20/04/2013

שלהם או של אנשים כאילו מסכנים אני לא צופה בשום תוכנית שלהן !!!!אגב אני אחרי 23 טיפולי פוריות וברוך השם אני חזקה יותר מאישה שלא עברה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון. צודק פרופסור בידר

שיר
    20/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו